fredag 30 november 2012

REVENGE


Har ni sett den här serien?

Det är min obsession just nu.


Jag gillar Emily Van Camp.

Att det händer saker hela tiden.

Den snygga omgivningen, The Hamptons.

Alla tjusiga personer och alla snygga kläder.

Obsessed.

FLASHBACK FRIDAY - RIHIVELI, MALDIVERNA 2009


Usch och fy för det trakiga graa och regniga vädret som vi har haft i stort sätt hela den här veckan. Man kan ju bli deprimerad för mindre.

Därför tänkte jag pigga upp lite med dagens "Flashback Friday" och visa nagra bilder fran varma och soliga Maldiverna. Vi har genom aren haft förmanen att besöka manga olika atoller pa Maldiverna. Ett av ställena som vi har semestrat pa är Rihiveli där vi var i oktober/november 2009. Det är en väldigt lite atoll, ja alla atoller är ju sma men den här är verkligen liten, som ligger i södra Maldiverna. Hotellet som finns pa atollen är franskägt och de flesta av gästerna är fransktalande. Det är en väldigt enkelt litet hotell där det rader en "alla-känner-alla-stämning" och där man inte ens laser dörren till sin bungalow! Och som pa de flesta atoller pa Maldiverna lever man efter devisen "No News, No Shoes"!















torsdag 29 november 2012

ON FIRE


En av dagarna da vi var ute pa landet i Sverige ägnade vi at att jobba pa tomten. Ved och grenar flyttades för att eldas upp, baten tvättades och togs upp och mycket mer. Vi hade tur med vädret och trots jobb sa blev det en härlig och mysig dag.




























EFTER REGN KOMMER SOLSKEN


Efter att ha regnat i stort sett oavbrutet i 3 dagar är vi mer än glada över att se solen och himlen igen. Men det var inte bara solen vi fick syn pa i morse när vi steg upp. SNÖN har dessutom kommit till Nice! Eller ja, pa bergen strax ovanför i alla fall!





onsdag 28 november 2012

GRODOR OCH MARSHMALLOWS


Här kommer fler bilder fran höstlovet i Sverige.

Nagra dagar spenderade vi ute pa landet tillsammans med syster och hennes familj. Vi jobbade ute pa tomten en del och pa kvällarna hade vi det mysigt i värmen inomhus. Brasa, god mat, trevligt sällskap, bra pa TV och tre sma sötisar, vad mer behöver man?!


Ett av tjejernas absolut största nöje när vi är ute pa landet är att fanga grodor! Kan ni se nagon?


Grillade marshmallows bli alltid succes! Konstigt nog ser man ingen glöd.