måndag 31 december 2012

SISTA MORGONEN I NICE


Sista morgonen, för det här aret, vaknar vi upp i ett soligt Nice!




Sista dagen pa aret... Det är egentligen hög tid att summera upp 2012, göra bokslut, arssammanfattninger, aterblickar, lista bra vs daligt för det gagna aret och gud vet allt. Men det finns ingen tid för nagot sadant för mig idag. Jag maste skynda mig att packa upp och röja här hemma sa att vi i kväll kan ha vart lilla nyarsfirande/julfirande. Det blir inget stort galej, bara jag, S, barnen och svärmor. Lugnt och skönt. Precis vad vi behöver.

Nästa blogginlägg kan komma 2013 eller sa hinner jag kanske med ett till innan tolvslaget. Vet ej. Sa jag passar pa att redan nu önska er alla

ETT RIKTIGT GOTT NYTT AR 2013!

HEMFÄRD


Igar förmiddag lämnade vi ett regnigt och blaskigt Stockholm och sa hej da till Sverige för den här gangen. Det har varit en ovanligt kort séjour i Sverige den här gangen men dock inte mindre mysig för det. Vi har haft en lugn och fin jul tillsammans med familjen med mycket god mat, mys och manga fina julklappar. Vi har ocksa hunnit känna lite pa snön och ta nagra shoppingrundor!

Nästa gang vi kommer tillbaka till Sverige hoppas jag pa ett betydligt varmare och soligare väder, men det finns väl inget som är säkert vad gäller det svenska vädret?!


Tjejerna pa flygplatsen, tjejerna i flygplanet... det spelar inte sa stor roll var de befinner sig, oftast sitter de och stirrar ner pa deras ipads, ipods eller telefoner. Men det var ju kul att de tittade upp pa en bild i alla fall!
I Amsterdam var det fint väder och full aktivitet pa flygplatsen. Här haller vart plan pa att tankas och lastas för att bli redo för take off.
Vi kom hem till Nice pa seneftermiddagen efter en smidig och enkel resa. Mysigt att vara hemma med S igen, trots att det förstas är trist att lämna familjen i Sverige. Men vi har mycket roligt att se fram emot under 2013 och vet att vi ses snart igen.

söndag 30 december 2012

VI SES NÄSTA AR



Hej da Sverige! 
Tack för den här gangen. Vi ses nästa ar igen!

torsdag 27 december 2012

SHOPPING





Dagens aktivitet bestog huvudsakligen av rea-shopping i Täby Centrum tillsammans med syrran och världens tre sötaste tjejer. Allt som jag hittade var naturligtvis inte på rea. Men det var bara en liten parentes.


onsdag 26 december 2012

GOD FORTSÄTTNING!


Som ni märker så är det väldigt lugnt här på bloggen nu i juldagarna. Jag har lite julledigt helt enkelt. Njuter av familjen, maten, svenska vintern och mycket annat mysigt. Inte mycket bloggande eller bloggläsande, men snart så är jag tillbaka som vanligt igen.

Tills dess önskar jag alla en riktigt God Fortsättning!








måndag 24 december 2012

GOD JUL


Bild från julafton 2011.
En riktigt God Jul önskar jag alla mina fina bloggläsare från ett snöigt och vintrigt Sverige!

Hoppas att ni alla får en underbar julhelg tillsammans med nära och kära med mycket god mat och en riktigt mysig julstämning!

söndag 23 december 2012

JULSTÖK


Idag har vi ägnat åt det sista julstöket; julgodis, julmat, pyntning och granen, slå in julklappar och så en snabbtur till centrum för att inhandla de sista klapparna också. Och tjejerna var ute och kände lite på snön i förmiddags. Så klart. Och så kom sötaste kusinen över så att vi fick kramas och gosa lite.

Men nu verkar det faktiskt som att vi är klara. Kors i taket! Kanske kan det till och med bli flera timmars sömn i natt i stället för att behöva sitta uppe halva natten och slå in paket?!











FRÅN ETT SOLIGT NCE, VIA ETT REGNIGT AMS TILL ETT SNÖIGT STO


Igår lämnade vi ett soligt Nice, gjorde ett pitstop i Amsterdam och kom senare fram till ett snöigt Stockholm.