onsdag 14 juli 2010

PACKA RESA PACKA RESA....


Det har varit en händelserik vecka, mycket resa, många nya ansikten, mycket känslor, MYCKET PACKNING (jag börjar bli allvarligt trött på det nu), men lite bloggande.

Men är det semester så är det, eller hur?!

Fast om jag ska vara riktigt ärlig så beror det nog egentligen mest på att jag inte haft speciellt mycket tillgång till varken dator eller internet, så så enkelt var det med det.

För att nu kort resumera det som har hänt den senaste veckan kan jag ju berätta att vi förra tisdagen kom upp till Stockholm.

Förra onsdagen bilade vi upp till Östersund, det var en LANG resa. Tur att barnen var så snälla!

Och i lördags var det då, äntligen, dags för min fina systers bröllop! Det blev ett fint, känslosamt och roligt bröllop. Grattis igen fina syster och svåger!

I måndags var det dags att köra bilen ner till Stockholm igen. Det kändes som en ännu längre resa än uppresan...

Igår morse åkte S tillbaka till Nice och jag, barnen och mamma åkte till Rösjöbadet där barnen fick åka vattenrutschkana i 2 1/2 timme! Eftersom det (äntligen) var en varm (33 grader!!!) och solig dag så var det bäst att passa på att åka dit. Man vet ju aldrig med den svenska sommaren om det blir fler sådana dagar eller om det var den sista.

Nu har jag just packat om väskorna IGEN, jag är så trött på att packa nu så att jag kan spy, för nu drar vi till landet några dagar där båttur, bärplockning, träff med kusin och sysslingar väntar.

Inga kommentarer: