måndag 11 juli 2011

AKTIV DAG


I förmiddags cyklade jag, mamma och barnen till Rösjöbadet så att tjejerna skulle få åka i vattenrutschbanan som finns där.

Varje gång vi är i Sverige, på sommaren, så längtar barnen efter att få åka i den här vattenrutschbanan.

Det var lite molnigt men ändå varmt väder, för att vara här, men tydligen inte tillräckligt varmt för att vattenrutschbanan skulle vara öppen. Det var svaret vi fick när vi undrade över varför rutschbanan var stängd.

Tjejerna blev minst sagt besvikna. Och bada i Rösjön ville dom absolut inte. Dom är inte riktigt vana med ett vatten som är grön-svart och där man inte kan se botten.

Vi åt i alla fall vår lilla picknick vid Rösjön innan vi cyklade hem igen.

Och för att kompensera barnens besvikelse, så gick vi sen ner till simhallen så att dom trots allt fick bada, och jag också!

Cykling, simning... och inte nog med det, på kvällen var det utegympa i slottsparken som jag drog med både mamma, syrran och Bianca på. Emma följde med som åskådare.

Det var riktigt roligt och bra, förutom att vi varken hade tagit med oss mattor eller handdukar så att alla övningar som gjordes i gräset, gjorde vi bokstavligen i gräset vilket var mindre trevligt.

Efter denna väldigt aktiva dag var alla trötta och det blev sängen lite tidigare i kväll.





Rösjön såg inte tillräckligt lockande ut tyckte tjejerna som inte ens ville doppa tårna i vattnet.



2 kommentarer:

Liz sa...

Oh vad fina bilder. Alskar bilden med dig och din mamma sa fin och den pa dig och Bianca - kanonfin!! Du ar sa snygg vannen! Fotot pa tjejerna med vattnet i bakgrunden ar ocksa jattefint!! Sa roligt att du fortsatter att blogga i Sverige!!
Kramar!!!

Martina sa...

Tack fina för alla snälla komplimanger!
Kramar