tisdag 31 augusti 2010

NÄSTAN VARDAG

Sen i söndags kväll försöker vi lägga barnen lite tidigare än vad det blivit de senaste tva manaderna för att de ska komma i fas och överhuvudtaget kunna stiga upp klockan 7 pa torsdag.

Även jag försöker att ta mig ur sängen lite tidigare pa morgonen. Igar morse gick det väl inte sa stralande, jag fick knappt ur mig "hej da" när S gick till jobbet innan jag somnade om igen.

Idag gick det lite bättre, tror jag var uppe innan 8!

Igar akte jag och barnen och storhandlade, bara en massa nyttiga saker (nästan i alla fall). Nu ska de överflödiga semesterkilona bort och vi ska börja vart nya hälsosamma liv, ha, ha!! Än sa länge har det gatt jättebra, förutom att vi var tvugna att dricka upp en pabörjad cola flaska, äta upp Carbonaran som var kvar och vi har frossat i en massa olika nötter, men det är väl hälsogodis eller hur var det?!

I förmiddags var jag en sväng hos kiropraktorn, sen blev det en tur till biblioteket och till banken innan vi passade pa att njuta lite av de sista timmarna pa sommarlovet nere vid poolen!

Nu är det bara en dag kvar innan det nya skolaret och därmed vardagen med allt vad det innebär; läxor, aktiviteter, jobb..., drar igang igen.

Inga kommentarer: