onsdag 15 september 2010

ONSDAG


Onsdag är ju en skolfri dag för de franska skolbarnen men det betyder inte nödvändigtvis att de inte gör nagonting. Tvärtom, oftast är det en mycket välfylld dag med diverse sportaktiviteter, läkarbesök och en massa annat.

Sa här sag var onsdag ut:

I morse akte vi till barnens tennisträning som började idag. Ny klubb, nya tränare och nya kompisar; nog var visst sessorna lite spända allt! Men det gick jättebra! Emma och Bianca hamnade i olika grupper, men bada verkade fa bra tränare och bada hittade de nagra kända ansikten fran skolan sa de var nöjda.

Efter träningen akte vi hem och at lunch innan vi akte in till stan för att hämta upp läkarintyg hos barnläkaren. Jo, sa är det här i Frankrike om man vill utöva fysika aktiviteter; du maste lämna ett läkarintyg som säger att du har en tillräckligt god hälsa för att kunna utöva en speciell aktivitet.

Efter det lämnade vi in nagra gamla Nintendo och Wii spel till en affär som köper upp dem, handlade lite och akte vidare till Cap 3000 där vi träffade en fotspecialist som ska göra nya sulor till Bianca och sa uträttade vi nagra fler ärenden innan vi akte hem.

Sen blev det läxläsning, middag och sängen för barnen.

Inte världens bästa bilder, men sa här sag det ut i förmiddags pa tennisen.


Inga kommentarer: