onsdag 16 mars 2011

GLASÖGON OCH CONVERSE


Idag har regnet fortsatt att ösa ner hela dagen sa barnens tennisträning i förmiddags var bara att glömma.

Istället akte vi alla med S ner till stan som hade tid hos ögonläkaren. Efter att ha klarat av det och gatt runt i nagra affärer sa akte vi hem och at lunch.

Sen skjutsade vi Emma till talpedagogen och efter det akte vi vidare till Cap 3000.

Där provade S och Bianca glasögon. Och sa mycket som jag skrattade hade jag inte skrattat pa länge! Förlat S. Men jag kunde inte lata bli, det var sa himla ovant att se honom i glasögon.

Bianca däremot var först mest bara sur och suckade och tyckte att alla var fula och det inte fanns nagra som passade henne.

Efter mycket om och men sa hittade hon i alla fall till slut ett par som hon gillade. Och da var det bara dom som hon tyckte om och ville ha. Punkt slut.

Bianca i sina nya glasögon.

Vara tvungen att ta en bild pa den gulliga pasen som vi fick! Visst är den söt hunden?!

Emma som nu är den enda i familjen som inte behöver nagra glasögon var precis hur sur och gnällig hela tiden för hon VILL HA glasögon och tycker att det är saaa orättvist att hon INTE FAR nagra!

Emma blev glad först när hon äntligen fick en glass!

Bianca tyckte ocksa det var gott med en glass!
Efter glasspausen blev det ännu lite mer shopping till barnen.

I flera ar har S salt Converse i sin affär och när Bianca var mindre hade hon flera par som hon aldrig velat ha pa sig. Men nu helt plötsligt sa vill hon ha det och har tjatat om att fa ett par i flera manader. Suck.

Sa nu är hennes vinterstövlar har börjat fa hal i sulorna och varen snart är pa väg (förhoppningsvis) sa köpte vi ett par till henne.

Turkosgröna till Bianca.
Och ett par rosa till Emma som saklart ocksa ville ha ett par.


1 kommentar:

Liz sa...

Forst - a sa fin Bianca blev i glasogon! Dom var jattesnygga!
Du ser, Converse ar visst populart overallt, skrev ju for lite sen om mina brorsdottrar som ar stora fans, och Cassandra har ocksa borjat tjata om "riktiga" Converse. Har forut bara kopt plagiat i olika farger och monster..ocksa snyggt da vi inte ar sa markes fixerade...men nu har det visst blivit viktigt! Lite kul hur dom vaxer upp och helt plotsligt ar dom sa medvetna!!! Dom rosa vet jag en tjej till som skulle gilla!! :D