lördag 31 december 2011

HEMMA IGEN


Efter tva jättemysiga veckor i Sverige, för det har det verkligen varit trots att det även ocksa har varit mycket sorg, sa var det igar dags att aka tillbaka till Nice igen.

Det är alltid med mycket blandade känslor som jag flyger tillbaka hem igen. Självklart är det lite skönt att komma hem till sig och till S igen, men det känns alltid trakigt att lämna familjen i Sverige. Hur länge jag än stannar känns det ända alltid som att tiden har gatt alldeles för fort och att vi inte hunnit ens hälften av det som jag hade hoppats pa. Men jag antar att det är bättre att känna sa än att det blir langtrakigt?!

Igar hade jag och tjejerna en lang resdag trots att den effektiva flygtiden bara tar drygt 3 timmar.

Vi hade ett stopp pa över 5 timmar i München innan vart flyg till Nice gick. Men nu är tjejerna verkligen stora och vi hade det riktigt trevligt under vart stopp. München är en stor och modern flygplats med mycket att fördriva tiden med. Vi gick runt i en massa trevliga butiker och sen sa hamnade vi även pa en julmarknad med skridskobana, en massa olika stand och pricken över i var att det hela eftermiddagen snöade riktigt stora snöflingor sa att vi verkligen fick känna julstämning! Vi hann även med middag pa McDonald's innan vi flög därifran.

Trots en lang resdag gick allting jättebra, förutom att vi blev en timme sena fran München pa grund av ett tekniskt problem pa flygplanet! Sa inte förrens klockan nästan var 23 steg vi innan för dörren.

Idag har jag ägnat större delen av dagen at att packa upp och tvätta medan barnen har tagit igen deras abstinens av uppkoppling till resten av världen. Dator, ipod och telefon har gatt pa högvarv hos oss idag!

Nu ska jag försöka snygga till lite här hemma sa att vi kan fira in det nya aret ikväll.














Inga kommentarer: