tisdag 23 augusti 2011

BIANCAS FÖRSTA TELEFON OCH DATOR!



I ar fick Bianca välja sin födelsedagspresent och valet stog mellan en Ipod Touch och en telefon. Bianca behövde inte manga sekunders betänketid innan hon valde en telefon.



Men hon fick den inte till själva födelsedagen utan, som utlovat, fick talmodigt vänta i en manad.



Och idag var det äntligen dags för Bianca att fa sin första telefon!!!



Hon fick inte den telefonen som hon hade valt ut i förväg, för den fanns inte i den affären dit vi gick, men i stället sa fick hon helt otippat och helt oplanerat även en egen (nästan i alla fall, hon far dela den lite med syrran) dator!!



Anledningen till att hon även fick en dator sa där hux flux var att jag och S ocksa totalt gjorde om vara telefonabonnemang och som bonus till att vi skaffade 3 "nya" abonnemang samtidigt sa fick vi välja pa flera olika presenter; tv, nintendo, wii, playstation.... Men i och med att Bianca nu när hon börja högstadiet om tva veckor kommer att behöva en dator da vissa böcker bara kommer att ligga online, sa valde vi allsa en dator.



Gissa om vi har en glad tjej här hemma idag?!!!




Samsung Player One är  Biancas första telefon.











Och här är hennes nya dator, en Compaq.






2 kommentarer:

Liz sa...

Vilken jattefin telefon hon fick! Kan tro att hon blev glad! :D Vad jattebra att ni fick en dator som present, perfekt nu nar hon ocksa som du sager behover en for skolan! Vi gjorde ju ocksa om varan familjeplan med nu tre telefoner, men inte fick vi nagon fin present...sant ar tyvarr inte sa vanligt har i USA. Jag vet att i Sverige sa han min bror fatt nya telefoner, datorer och annat skoj nar han bytt/andrat sina abonnemang. Tycker jag ar jattebra. Han pratade tom till sig tva istallet for en laptop dom ville ge honom som present nar han andrade sitt foretagskonto...jag har ju tva barn menade han och han fick faktiskt tva! Haha. Enda servicen vi fick var att vi kunde adda Cassie till familjeplanen utan storre kostnad per manad..
Kramar till er!

Martina sa...

Ja, Bianca är mer än lycklig just nu!!!

Ja vi kunde inte förhandla oss till tva datorer, men en var inte sa illa heller!

Massor med kramar