lördag 13 augusti 2011

KALKONER


Nja, gardagens film, "Forgetting Sarah Marshall" var väl ingen film jag skulle rekommendera direkt. Okej, lite rolig var den väl pa sina ställen, men pa det stora hela tyckte jag nog att den var ganska dalig. Mer kalkon än mästerverk.

Och pa tal om kalkoner, sa maste jag nog, tyvärr, även klassa "The Romantics" som en sadan. Den började väldigt lovande, hade manga bra ingredienser (hmm...vissa skadespelare var mer intressanta än andra) och storyn verkade riktigt bra men efter ungefär halva filmen sa hände det inte sa mycket mer och helt plötsligt sa tog den bara helt abrupt slut. Sa snopet. Och verkligen daligt.








(Bild lanad fran google)


Det finns egentligen bara en anledning till att se den här filmen.  Gissa vilken, eller vem?! Det är inte filmens taffliga slut i alla fall!





Den bästa av tre kalkoner, eller den som är minst kalkon av de filmer jag sett i sommar är "The Switch" ("Pappa pa burk", "Une famille très moderne"). Det är en romantisk komedi som är precis sa där gullig, rolig och förutsägbar som en romantisk komedi ska vara! Absolut värd att se.





(Bild lanad fran google)





Inga kommentarer: