onsdag 5 maj 2010

BORTA BRA, MEN HEMMA BÄST


Igar när jag skjutsade Emma till sitt sleepover-party hos sin kompis sa tyckte nog bade jag och Bianca att det skulle bli rätt skönt att "bli av" med henne ett tag.

Och trots att Bianca verkligen fick bada sina föräldrars totala uppmärksamhet och vi gosade lite extra i soffan sa började vi snart sakna far lilla busratta.

Jag saknade att inte fa krama henne godnatt och känna hennes gosiga bebislukt (?!!!) och trots att jag som vanligt nattade Bianca i hennes säng sa hittade jag henne lite senare i syrrans säng.

Under hela eftermiddagen idag sa gick Bianca och väntade pa att Emma skulle komma hem igen.

Och trots att Emma haft jätteroligt tillsammans med sina kompisar; sovit tillsammans, lekt, ätit godis, varit och bowlat..., sa var hon glad att komma hem igen och Bianca var den som fick en bamsekram först av alla!

Hon avbokade till och med nästa sleepover-party som skulle vara pa fredag kväll hos sin kusin. Hon vill hellre sova hemma med oss.


I vatt och torrt, whatever, whenever - visst lyser det syskonkärlek?!

2 kommentarer:

Sis sa...

Jaha nu har du fått mig att börja grina på jobbet... tack för den ;-)
Ojoj vad man inser att man saknar er, man trycker liksom bort det emellanåt för att orka och sen kommer det bara över en!! Saknar er massor och längtar så tills i sommar!!!!!!
Massa kramar och pussar

Martina sa...

Vi längtar massor efter er ocksa!