fredag 4 december 2009

JAG SKA GA UT!

I morse var jag pa gympa, men annars har jag suttit hemma och jobbat hela dagen.

Efter skolan är det ridning igen. Kommer att frysa a...t av mig men annars blir det nog jättebra; lika stressigt att ta sig dit som vanligt och lika härligt med alla dofter som hästarna sprider runt omkring sig! Men det är bara att bita ihop och se ut som en glad och engagerad mamma!

Sen blir det även att stressa tillbaka hem igen för i kväll ska jag nämligen ga ut med nagra tjejkompisar. Ja, ni hörde rätt... jag ska ga ut ikväll! Det var ett tag sen sist kan jag väl säga. Om jag talar om hur länge sen det verkligen var kommer ni att svimma. Och det vill vi ju inte, sa det later jag bli.

Men ikväll ska jag alltsa ut och göra stan osäker, eller nej, sa roligt ska vi inte ha det. Vi ska faktiskt ga till en "hammam" (vet inte om det ordet finns i svenskan, f'lat sis), tror att det kallas för ett turkiskt bad. Det är som en bastu fast fuktigare tror jag. Jag har faktiskt aldrig provat det förut, sa vi far väl se hur det blir. Antar att man kommer ut därifran ungfär lika röd som en tomat?! Efter det blir det middag nagonstans.

Emma tyckte inte att det var kul att jag skulle ga ut ikväll. Och när jag sa att jag aldrig brukar ga ut sa svarade hon - "Jo, i somras var du borta 10 ganger (10 dagar när vi var i Usa) sa nu blir det 11! (=alldeles för mycket)"

-"Och vad ska vi äta da? Pappa kan ju inte laga mat!"

Jo, pappa kan laga mat, men schysst som man är, sa föreslog jag att han kunde köpa pizza till middag ikväll. Undrar om han kommer att föresla samma sak i morgon kväll da han ska ut med sina kompisar och se pa fotboll?!

I helgen har jag för övrigt lovat barnen att julpynta, julpyssla och ga pa bio och se den nya julfilmen "En julsaga" med Jim Carrey. Fullt ös!

3 kommentarer:

Liz sa...

Hej!! Vad kul att du ska ga ut! Det var verkligen valbehovt och alldeles for lange sedan! Kul, jag blev sa glad for din skull, skulle garna hanga med pa ett horn..

Tack for bilderna, gud vad sma barnen var...maste ha varit sommaren 2006!

Mysigt med julpynt, pyssel och bio. Du maste beratta om barnen gillade filmen, har i USA har den fatt ganska olika recensioner. Manga barn tycker den ar alldeles for laskig, har visas den i 3D, vet inte om den gor det i Europa..Vi har nog ocksa tankt att se den, men Cassie gillar inte otacka filmer..sa beratta garna!

Ha det underbart ikvall!!! Stor kram

Camilla Toniolo sa...

TACK för din kommentar till mitt blogginlägg idag! Du anar inte hur skönt det känns att få lite stöd från någon som verkligen vet hur det känns!!!

Hoppas du får en kul kväll!

Camilla
http://camillatoniolo.blogspot.com/

Anonymous sa...

Hoppas du fick en jättetrevlig kväll med dina tjejkompisar och att du njöt i fulla drag. Du om någon var värd det.
Längtar så tills ni kommer. Om två veckor är ni här. Satt upp den röda jullampan i flickornas rum igår, den som du alltid hade i ditt rum på jularna. Leif som kom hem från landet igår såg den på långt håll när han kom och körde. Ikväll skall vi på vinprovning till Tomas.
Kram till hela familjen Mam