måndag 5 september 2011

EMMAS SKOLSTART


Sa var det da dags för ännu en skolstart igen.

Emmas 7:e för att vara exakt.

Samma skola, ny klass, ny magister (Monsieur David), nya och gamla kompisar, nygammal skolväska, nytt skolmaterial... och sa lite pirr i magen förstas.

Det första Emma sa när jag väckte henne i morse var: -"Jag är lite trött" (pa svenska!).

Men sen fick vi fart; frukost, pa med kläderna, var traditionella fotografering pa skolstartsdagen, S var med och skjutsade till skolan, hälsa pa alla föräldrar och barn utanför skolan och sen sa porten öppnades sprang Emma in. Inte för mycket pussar och absolut ingen fotografering vid skolan.
































Bianca fick vara med pa ett kort trots att hon inte börjar skolan förrens i morgon!


I morgon blir det skolstart nummer 2 da Bianca börjar i högstadiet i sin nya skola. Da blir det ännu mer pirr och framför allt ännu tidigare uppstigning pa morgonen och ännu mer stress under dagen.




3 kommentarer:

Liz sa...

Fina Emma! Jattefin klanning och hon ser laddad ut infor skolstarten. Hoppas att hon fick en bra dag och att hon har nagra kompisar i klassen. Mixar dom ocksa klass varje ar? Cassie ar sa besviken, har inte nagon direkt i klassen som hon kan vara med..men det blir ju inte for sa lange anda innan flytten.
Stor kram till tjejerna och lycka till for Bianca imorgon! Jisses, hogstadiet!! Forstar att aven du har lite pirr i magen infor det! :D Kramar

Anonymous sa...

Tack Martina för att du lägger in kort på skolstarten så att vi kan följa den. Det är så värdefullt när man är så långt ifrån.
Det är bara drygt en månad sedan vi sågs men Emma har vuxit ännu mer sedan dess. Gud vad fin hon är.

Puss till er alla från oss// Mamma

Martina sa...

Liz-Ja, det är samma här att klasserna ändras fran ar till ar. Emma var ganska sa nöjd med sin klass, hon har inte sa manga kompisar men ända nagra och dom andra träffar hon ju ända pa rasterna. Hoppas Cassie snart far lite nya kompisar! Men det är klart, snart ska ni ju flytta igen...

Mamma-Ja, det är svart att fatta att jag redan har sa stora barn!

Tack bada för era gulliga hälsningar!

Kramar