onsdag 12 oktober 2011

ÄRENDEN, MONTERING OCH DESTRUKTION


Idag hade S en ledig dag och bade skjutsade och hämtade Bianca i skolan medan jag for ut och uträttade ärenden och storhandlade pa Carrefour.

Pa eftermiddagen, medan S tog tjejerna till tennisträningen sa började jag montera ihop var garderob som vi köpte för snart 2 manader sen (jag skäms) och som sen dess har legat i kartongen pa golvet i vardagsrummet.

Jag skruvade, skruvade och skruvade till den grad att jag fick ett "hal" mitt i handen men annars gick det ganska bra faktiskt.






Sen att garderoben ska sta i ett hörn och att ena dörren blockeras av ett trappsteg, men som vi har löst genom att saga ett hal i dörren, men som blev lite för stort pa grund av att vi inte mätte riktigt ordentligt, men som vi nu ska lösa genom att klistra fast den biten som vi sagade bort och att vi när vi just sagat i dörren fick hjärtklappning för att vi trodde att vi sagat i fel dörr...ja, det är en annan historia som jag visa i bilder i morgon.

Men nu är garderoben i alla fall pa plats och i morgon ska jag försöka hinna med att montera upp ett skrivbord som ocksa legat i en kartong i vardagsrummet ett bra tag nu.

Vad har jag mer gjort idag?

Jo, just det, skulle baka ett bröd i min bakmaskin och upptäckte att den till hälften lagt av. Det är bara den ena "blandaren" som snurrar och det gar ju inte sa bra. Daligt, efter att ha haft den i bara 1 1/2 ar.

Och sen när jag skulle använda mikron satte den i gang i ungefär en halv sekund innan det sa "puff" och sa var den helt död. Suck. Lär ju inte vara nagon större idé att lämna in pa lagning direkt. Och okej da, den kanske har gjort sitt med full rätt? Jag har ju ända haft den i snart 9 ar och använder den ju i stort sett dagligen.

Och om jag utan nagra som helst problem kan leva utan en bakmaskin sa kan jag däremot inte vara utan en mikrovagsugn, den är ett maste i mitt kök.

Sa i morgon blir det till att titta pa en ny mikro.

Nu vagar jag inte röra nagonting mer idag!

Med min tur idag lär väl sängen braka ihop när jag lägger mig ocksa?!

Hoppas pa bättre dag i morgon!


2 kommentarer:

Sis sa...

Herregud vad håller ni på med??? Det går bra nu hör jag... ;-) Ska bli intressant att se bilder på garderoben, först ett hål sen ingen hål... magiskt!!
Ja en micro är ett måste!!
Puss och kram C.

Martina sa...

Ja, jag undrar ocksa vad det är som händer?! Suck!

Garderoben, ja jag ska visa sen...!

Blir sa trött pa allting.

Kramar