onsdag 15 juni 2011

JAKTEN PA DEN FÖRSVUNNA VÄSKAN

I morse, ungefär 30 sekunder innan barnen ska till skolan, börjar Emma springa runt och leta efter sin lilla handväska som hon fatt av mormor och som hon har sina Pokémon kort i.

Hon irrar runt som en skrämd höna men hittar den inte.

Kommer uppspringande fran garaget 2 minuter senare för att hämta min bilnyckel och leta i bilen.

1 minut senare kommer hon ater igen uppspringande med bilnyckeln men utan väskan.

Innan jag ska i väg till frissan letar jag snabbt runt i Emmas rum. Ingen väska.

Tänka, tänka, tänka...

Jag vet att hon hade den när vi akte fran skolan med sen sag jag den nog inte mer under kvällen.

Kan hon ha glömt den pa biblioteket?!

Eller pa biltvätten?!

Lite senare, när jag sitter med papper och färg i haret hos frissan ringer jag till biblioteket för att höra om dom har hittat en liten beige väska med Pokemon kort i.

Nix.

Efter 3 1/2 timme (!!) hos frissan aker jag hem och äter en snabb lunch, letar lite till i Emmas rum och skyndar förbi biblioteket (fortfarande ingen väska) för att höra efter igen innan jag aker iväg till gynekologen.

En parentes i inläggt: Det är visst inte bara Emma som glömmer saker för gynekologen papekade fragande att jag inte varit hos honom nagon gang förra aret. Mycket märkligt. Jag var bergsäker pa att jag, som varje ar, hade varit pa en koll hos honom 2010. Men icke, senaste besöket var 2009.

När jag kommer till skolan för att hämta sessorna berättar jag ledsamt för Emma att jag letat överallt efter hennes väska men inte hittat den.

Vi har knappt kommit in i bilen förren Emma drar ut en lada under hennes säte (som jag inte en visste existerade) och vad ligger där om inte...väskan!!

 

 

För er som inte vet vad Pokémon kort är; det här är nagra exempel av flera hundratals olika modeller som finns. Vad man har dom till? Barnen byter, samlar och spelar med dem.

Inga kommentarer: