onsdag 3 juli 2013

BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG


Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge! Om Emma hade känt till det här ordspråket så hade hon helt säkert instämt i det!

När hon fyllde 11 år den 30 april tidigare i år så "fick" hon en dator. Eller rättare sagt, hon blev lovad att hon skulle få en dator någon gång i sommar med deadline innan skolstarten i högstadiet.

Hon har tålmodigt väntat och väntat och idag, drygt 2 månader senare, var det äntligen dags att åka och hämta hennes fina present, en vit Sony Vaio! Behöver jag säga att hon var glad?





Nu har även Emma äntligen fått en alldeles egen dator och kan chatta, skypea, surfa, se på film och inte minst så är hon redo för skolstarten i högstadiet i september!

8 kommentarer:

Mam sa...

Grattis Emma till dina nya fina dator. Så fin den ser ut och jag kan förstå hur du känner det. Puss och kram från Mormor

Liz sa...

Harligt med en egen dator och sa fin sen ocksa!! Klart hon ar overlycklig, och ni har val haft fullt upp med att ladda ner alla program hon vill ha kan jag tro. hon har val mycket hjalp fran storasyster ocksa kan jag tro! :)
Gillar klanningen..

Hade ni bestallt den och darfor fick vanta sa lange eller varfor da?

Men som sagt, den som vantar pa nagot gott...
Stor kram!

Channal sa...

Grattis vilken fin dator! Förstår lyckan!

Kram Anna

Martina sa...

Mam-
Hon är jätteglad för den!
Kramar

Liz-
Ja hon är sa glad för den och den är verkligen superfin! Och dessutom är hon extra glad för att hon har fatt en helt ny och en alldeles egen dator som inte är ärvd av nagon och som hon inte behöver dela med nagon annan!

Nej, anledningen till att hon inte fick den förrens igar är helt enkelt för att vi inte visste vilken model vi skulle köpa och för att vi behövde vänta lite ur ekonomisk synpunkt.

Haha, ja klänningen känner du igen!
Kramar

Channal-
Ja den är jättefin och har en massa nya finesser!
Kramar

Annika sa...

Vilken lycka, och vilken fin, vit dator.
Härligt!!!
Ja, de behöver verkligen en egen dator att ha till skolarbetet också. Så det är ju en toppenpresent.
Kram!

Martina sa...

Annika-
Jag det är en stor lycka för Emma. Äntligen. En egen. Dator.
Och den är verkligen jättefin. Dock lite annorlunda med touchscreen och Windows8. Men Emman har redan fattat hur det funkar!
Kramar

Liz sa...

Nej jag forstar att ni var tvungna att kolla runt lite. Det finns ju sa otroligt manga varianter. Haftigt med touchscreen!

Martina sa...

Liz-
Jag det blir nästan jobbigt varje gang man ska köpa nagot, vad det än är, eftersom det alltid finns sa mycket att välja bland!
Ja, det är nytt med touchscreen pa dator och framför allt är nya Windows 8 väldigt annorlunda mot alla gamla Windows versioner.
Kramar