lördag 6 juli 2013

SOMMAR OCH LOV


Sommarlovet har börjat. Med betoning både på SOMMAR och LOV!

Bianca kom hem från sitt beach party vid 22.30 igår kväll och i morse skjutsade jag henne till en kompis redan klockan 8 för ännu mer festligheter! När vi satt i bilen visade temperaturen redan då på 27 grader varmt!  Äntligen har den riktiga sommaren kommit!


När det är så här varmt och fuktigt (luftfuktigheter ligger runt 80%) går det åt litervis med vatten och man är mest sugen på att äta frukt och fräscha sallader.


Bianca spenderar hela helgen hos en kompis, Emma har två tjejkompisar på ingående, S jobbar både lördag och söndag och själv ska jag börja fundera på vad jag ska lägga ner i resväskorna.

5 kommentarer:

Liz sa...

Harligt att sommaren har kommit till Nice! Forhoppningsvis har den ocksa kommit till Stockholm, det vore ju himla trist att aka ifran varmen nu nar ni fatt den for att fa det kyligt och regnigt igen. Fast ni aker ju inte till Sverige for vadrets skull..:)

Harliga bilder pa korsbaren, aven om jag inte alls gillar just dessa bar.
Kramar och ha en fortsatt fin helg!

Martina sa...

Liz-
Ja det är härligt med sommar och riktig värme äntligen!
Att det inte kommer att vara lika varmt i Sverige det vet jag ju. Bara det är okej och inte regnar varje dag sa är jag nöjd. Man vet ju hur den svenska sommaren är. Och förhoppningsvis sa är det ju fortfarande varmt här i augusti och september ocksa!

Jasa, gillar du inte körsbär?! Jag som tycker att det är sa gott!
Kramar

Mam sa sa...

Välkomna till Sverige!!!! Idag har vi haft upp till 28 grader i skuggan så varmt och skönt är det även här i Sverige men det kommer att gå lite upp och ner. Kramisar och välkomna som sagt var.

Martina sa...

Mam-
Tack. Ja man kan ju alltid hoppas att det haller i sig!
Kram

Martina sa...

Mam-
Tack! Ja vi far hoppas att värmen haller i sig...!
Kramar