tisdag 17 juli 2012

FAMILJEMYS PÅ LANDET


Nej, vi ska inte vara borta i flera veckor, fast man skulle kunna tro det!

Hela familjen följer med och handlar.
Söta fossingar.
Min stora tjej.
Grillning på gång.
Middag med familjen.
Fisketur.
Lekar.

Kusiner och sysslingar.
 



2 kommentarer:

Liz sa...

Vad mysigt ni har det! Ser helt underbart ut ert lantstalle! Jag har aldrig riktigt forstatt att det ligger precis vid kusten, trodde mer att det lag inne i skogen nagonstans, men det ser ju helt underbart ut. Ser ut att vara stort och rymligt ocksa. Ibland kan ju lantstallen vara lite sma och det latt blir trangt och man ar pa varandra hela tiden, speciellt nar man spenderar mycket tid inomhus vid daligt vader. Ni ser dock ut att gora det basta av situationen, och lite sol har ni ju ocksa haft hoppas jag. Harliga foton verkligen, du ser ut att ha lart dig massor med installningar da fotona bade narbilder och natur ar skarpa och fina!

Sa harligt aven kunna erbjuda dina barn denna mojlighet att kanna av svensk natur, aka bat, fiska och plocka blabar i skogen! Dom kan uppleva sa mycket som inte ar vardag for dom nere i storstan. Sa mysigt!! Jag kan sakna att kunna ta en skogspromenad och kanna doften av skog och mossa. Mina sma har aldrig upplevt skogen och Cassie har nastan glomt bort hur det ar...suck. Nasta ar...
Stor kram och njuut lite extra av naturen at mig..:)

Martina sa...

Liz-
Förlåt för så sent svar. Jag hinner inte riktigt med bloggen just nu för det är så mycket hela tiden.

Ja, mamma och Leif byggde ju ut deras landställe för ett tag sen så nu är det verkligen stort och jättefint och vi får alla plats utan problem. Jag har ju aldrig varit en "landet/natur-person" men barnen gillar verkligen landet och det är mysigt att kunna bo alla tillsammans med syrran och hennes lilla familj också.

Och det är verkligen underbart att kunna erbjuda barnen så mycket olika saker och upplevelser. Det mesta vi gör här i Sverige är ju sånt som vi aldrig gör i Frankrike och vice versa.

Jag lovar att njuta åt dig också och nästa år hoppas jag att vi kommer att kunna njuta av Sthlm tillsammans!
Stora Kramar