fredag 13 juli 2012

LUNCH PA CENTRUM


I onsdags var vi i Sollentuna Centrum och at lunch tillsammans med mamma och syster och hennes familj. Och sa lite shopping sa klart!













Sötaste Alva behöver inte ligga ensam i vagnen länge. Det finns manga som vill halla i lilla sessan!

6 kommentarer:

Liz sa...

Nej men gud sa sot hon ar lilla Alva! Sa vaken och med hon verkar vara pa alla bilder, stora ogon och mycket har! Kan tro att tjejerna tycker det ar jatteroligt med lilla kusinen. Du kanske far vara beredd pa lite tjat nu, kan vi inte ocksa fa en baby?? :D Jattefin bild pa dig ocksa den sista med Alva!

Sa roligt det ar att ni antligen far ses igen och mysa tillsammans. Snart om en vecka far jag krama min lillasyster ocksa!!! Som jag inte har kramat pa tre ar...Ska bli jatteroligt! Kram sa lange och halsa hela familjen!!

Saltistjejen sa...

Å så mysigt ni ser ut att ha det! Härligt!! Och vilken lite sötsak hon är lilla Alva!
Kram!

Martina sa...

Liz-
Ja, hon är jättesöt lilla Alva och det är sa mysigt för hela familjen att "vi" har fatt en liten bebis! Vi njuter sa av att fa träffa henne och vara tillsammans allihopa ett tag just nu.
Är det nästa vecka hon kommer din lillasyster?! Jag hoppas verkligen att ni ocksa far det riktigt mysigt tillsammans och att du ska fa njuta av att se henne igen!
Kramar

Martina sa...

Saltistjejen-
Ja, vi har det jättemysigt tillsammans och det är härligt att ha en liten bebis i familjen igen. Mina tjejer är ju sa stora nu!
Kramar

Sis sa...

Ja Alva blir såå ompysslad, jätte mysigt!! Gulle Emma och Bibi som både kör vagnen. Nu märker man att hon känner igen er också, skrattar och ler.
Vad härligt att Liz ska få träffa sin lillasyster efter tre år, lång tid utan att ses!
Kram C

Liz sa...

Camilla, forstar att Alva blir lite ompysslad, dom far ju passa pa nu. Och du far passa pa att vila lite extra nar det finns manga famnar och armar som kan bara..:) Hoppas allt gar bra med lillan och att du njuter for fullt. Det gar sa fort..

Ja det ska bli jatteroligt att traffa min lillasyster, som jag som sagt inte sett pa 3 ar. Vi kommer forsoka att flyga till Sverige nasta sommar och da blir det 4 ar sedan jag var "hemma" i Sverige senast. Alldeles for lange sen.
Kramar och ha en fin sommar!