söndag 15 juli 2012

FAMILJEMYS


Tiden bara rusar iväg och vi har fullt upp med allting, men mest med att mysa och njuta tillsammans med hela familjen. Och mest med lilla Alva förstås som blir bortskämd med en massa kramar och pussar.

Efter den mycket svåra och jobbiga tid som vår familj gått igenom det senaste året så är det verkligen underbart med en liten bebis i familjen och allt positivt som det för med sig!







2 kommentarer:

Liz sa...

Finaste vannen, vilka fina bilder pa dig!! Pa de forsta bilderna pa dig och Bianca ser man ocksa hur mycket hon ar lik dig! Emma ar lite mer S tycker jag men Bianca blir mer och mer lik dig.

Igen forundras jag over hur mycket aldre Alva ser ut an sina 2 1/2 manader. Med sina stora vakna ogon och sa mycket har ser hon inte alls sadar "babyaktig" ut utan mer som en liten- liten - tjej.

Jattefin bild pa dig och din mamma ocksa! Stor kram till mamma Karin!

Martina sa...

Liz-
Ja, Bianca har ju förändrats så mycket den senaste tiden. Förut har hon ju alltid varit mest lik S till utseendet och Emma mest lik mig, men det är så svårt att se sånt där själv tycker jag.

Ja Alva är så fin och ser verkligen större ut än vad hon är, antagligen för att hon har så mycket hår. Men hon är verklgien pigg och vaken också!

Tack för alla komplimanger!
Stora kramar