söndag 11 augusti 2013

GODA GRANNAR


Den här söndagen har vi spenderat i väldigt trevligt sällskap här hemma. Våra goda grannar, Pierre och Nina, kom över på en lång söndagslunch som inte avslutades förrens klockan nästan var 16. Och då gick vi över till dom för att dricka kaffe och titta på deras nyrenoverade och väldigt fina lägenhet. Det är härligt och värdefullt med grannar som man har trevligt tillsammans med!

Och dessutom så hade jag turen att få en jättefin orkidé! Så gulligt!




5 kommentarer:

ExPIAtriate sa...

Goda grannar blir annu viktigare nar man bor langt fran slakt och vanner! Later som en perfekt sondag! Jag tittar lite pa resor till Nice I host... kanns som att jag inte har rest fardigt for I ar! :)
Kram!

Sahra sa...

Tidigare i år gjorde uppdrag granskning ett skrämmande pgm om hatet mot kvinnor. Även tidningar skrev om näthatet. Sveland är känd författare och debattör inom feministrörelsen. Hon fick utstå hemska kränkningar. Hon pratar en del om det men även om mkt annat. Hon är rolig och insiktsfull och jag absolut du ska lyssna på hennes sommar
Kram

Martina sa...

Expiatriate wife-
Känns det nagonsin som att man har rest färdigt?!
Du maste hojta till om du kommer hit! Lova det!
Kramar

Sahra-
Okej, da vet jag lite mer. Ska försöka hinna med att lyssna pa henne.
Kramar

Liz sa...

Vad harligt! Later som en jattemysig dag och vad kul att ni har sa trevliga grannar, tur ocksa att dom under er har flyttat...Har det flyttat in nagra andra dar?

Vilken fin blomma ocksa!

Stor kram!!

Martina sa...

Liz-
Ja det var en riktigt bra dag!
Nej inga nya än, men dom kommer nog snart.
Ja blomman är jättefin och jag hoppas att jag inte ska ta död pa den pa en gang.
Kramar