tisdag 20 oktober 2009

MED ELLER UTAN FRIMÄRKE?!


Idag har jag seriöst börjat med packningen! Har gatt igenom en massa kläder, tvättat, valt, sorterat och lagt fram. Det var lite enklare än vanligt eftersom jag inte hunnit lägga undan sommarkläderna ännu, vi använde dem ju bara för en vecka sedan. Det är helt galet, för en vecka sen gick vi fortfarande i sommarkläder och idag har vi knästrumpor, ullkofta och stövlar pa oss!

Jag var ocksa nere i stan en sväng pa förmiddagen för att växla lite pengar och köpa nagra fler tuber med solkräm.

Sen tillbaka hem och fortsätta med packningen. Jag hann även städa min garderob lite, vilket verkligen var mer än behövligt. Allting lag huller om buller och jag varken hittade eller hade plats för nagot mer. Men nu är det faktiskt riktigt fint!

Sa har jag tagit fram barnens vinterjackor fran källaren sa det har legat vinterkläder och sommarkläder omvartannat överallt här idag!

Och sa har jag köpt och skrivit ett nytt födelsekort till min mormor som fyller ar pa fredag. Nej, det är inte sa att jag är "dubbelt" sa snäll och skickar tva kort när nagon fyller ar, bara sa himla tankspridd sa att det jag skrev igar postade jag utan att ha satt pa nagot frimärke, sa det lär väl aldrig komma fram, eller sa lär det väl i alla fall ta väldigt lang tid.

Suck. Vad trött jag blir pa mig själv ibland.

Ja, nu har jag i alla fall skrivit och postat ett nytt kort, den här gangen med frimärke. Eller?! Jag satte väl pa ett frimärke?????

Inga kommentarer: