lördag 10 oktober 2009

ÖNSKELISTA OCH VÄRLDENS BÄSTA DAG


Idag var vi hemma pa förmiddagen och gjorde allt "trakigt"; tvätt, läxor och allmän plocka-undan-saker-time.

Pa eftermiddagen var det dags för det "roliga"; vi akte till Parc Phoenix tillsammans med en vänninna och hennes tre barn. Parc Phoenix är en underbar park som bara ligger ca 10 minuter härifran och där det finns diverse olika djur, stor lekplats för barnen, en labyrint och stora härliga bilfria ytor för barnen att springa pa.

Och sprang, det gjorde dom verkligen! Tror inte de var stilla en sekund fran det att vi kom dit tills vi satt i bilen för att aka hem igen (och vi var ända där i 4 1/2 timme! I alla fall sa lekte dom alla tillsammans och hade det jättekul, inget brak, inget tjafs och inga diskussioner, varför kan det inte alltid vara sa?

I bilen hem sa Bianca att det hade varit den bästa dagen nagonsin i hennes liv idag!(???) Barn har inte alltid samma värderingar som vuxna...

Och Emma, ja hon har just skrivit sin önskelista till tomten här nu pa kvällen!

Barn är roliga dom!

Mindre roligt är att jag just har hällt i mig lite vitamintabletter och en varm kopp te och sitter här med en scarfs runt halsen. Känner mig trött, varm och har lite ont i halsen.... Inte bra. Har varken lust eller framför allt tid med att bli sjuk nu. Men a andra sidan, när har man det?!

Inga kommentarer: