onsdag 11 november 2009

MENTON


Nu är barnen i säng sedan en timme tillbaka. Det blev visst lite sent ikväll.

Idag är det helgdag i Frankrike (11 november 1918 blev det fred efter det 1:a världskriget) vilket betyder att det inte var nagon tennis eller gympa som vanligtvis pa onsdagar.

Jag och barnen gjorde istället en liten utflykt till Menton över dagen. S jobbade ju som vanligt trots röd dag och det var evigheter sen vi var i Menton sist.

Vi passade pa att hitta lite nya kläder bade till mig och barnen samt att träffa barnens farbror och kusin som ocksa jobbade idag. Sen blev det lunch hos svärmor (som till barnens förtjusning lagat stekt potatis) och senare även en liten eftermiddagspromenad i Menton. Jag hade lovat barnen att ga till "Pirat-affären" där man kan köpa smagodis (en av de fa ställen här nere där man kan hitta smagodis) men den var tyvärr stängd idag. Gissa om jag fick sta ut med nagra sura miner ett tag?! Vi far ta igen det när vi kommer till Sverige!

När vi kom hem igen var det dags för läxorna som drog ut lite pa tiden, vilket gjorde att vi inte at middag förrens vid 20.45, därav den sena läggningen av barnen.

1 kommentar:

Anonymous sa...

Det är tur att vi har så mycket smågodis då i Sverige :) Och korvbröd och rostadlök... allt gott!
Skönt med en ledig dag för barnen, jag har också en ledig dag idag. Känns riktigt skönt måste jag säga efter allt på jobbet. Idag ska jag och Hanna på spadag och bara mysa och slappa hela dagen! Balsam för själen!!!!
Puss och kram, jag längtar som en tok till julen!!
kram kram kram kram kram lillsyrran