onsdag 25 november 2009

ÖVERSKOTTSENERGI!


Ja, att Emma är frisk är det ingen tvekan om. Hela eftermiddagen har hon gatt pa högvarv med all den överskottsenergi som hon kumulerat de senaste dagarna.

Hon gör liksom en massa saker hela tiden, men en väldigt kort stund. Sätter pa tv och tittar pa ett program (i nagra minuter), tar fram alla sina pennor och block och ritar (i nagra minuter), drar ut alla sina böcker ur bokhyllan och läser (i nagra minuter), sätter i ett nytt spel i Wii och spelar (i nagra minuter), tar fram Monopol och spelar (i nagra minuter)...och sa vidare.

Efter bara nagon timme ser det ut som Beirut här hemma.

Städa och plocka undan är en helt annan historia...

När vi i eftermiddag just parkerat bilen och stiger ut för att ga till Lenval säger Emma: "Ah, vad gott det luktar här med all snö!!" Eh???

Det star nog inte helt rätt till där...

Och ibland undrar man varför det inte finns nagon on/off-knapp pa barn (brukar man inte säga att naturen gör allt sa bra?!) för Emmas mun gar liksom i ett.

När vi är pa sjukhuset och hon helt plötsligt fragar mig: "Vad skulle du göra om jag skulle svimma här nu?" sa svarar jag, lika ärligt som ett barn, "Äntligen fa en paus!!".

Jag och Bianca tittade pa förstaende pa varandra, men Emma tyckte inte det var ett snällt svar av sin mamma.

Puss pa dig lilla Emma!

1 kommentar:

Camilla Toniolo sa...

Pausknapp, ja... Vi glömde också den i tillverkningen. ;-)