lördag 14 april 2012

BÄTTRE IDAG


Igar kändes mitt hjärta extra tungt och humöret var väl inte heller det bästa.

Idag är det en ny dag. Visserligen regnar det ute och det är gratt och kallt, men jag och tjejerna ska bara vara hemma och skrota hela dagen. Vi har mycket att ta igen; städning, tvätt, läxor... och en massa saker att förbereda.

Och sa hinner vi nog även med lite mys ocksa!

Bild fran google.

6 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Skickar en kram och hoppas denna dagen känns bättre. Lite prktiska saker är ibland det bästa tycker jag. Att göra rutinaktiviteter och sedan mysa låter som den bästa medicinen mot ledset hjärta.
Stor kram!

Sahra sa...

Har själv varit lite off ett tag och inte läst några som helst bloggar. Jag vet ju att ni skulle på begravning igen och jag har tänkt på dig. Han ser så fin ut. Världens mysigaste. Det bara strålar godhet.
Många kramar

Liz sa...

KRAMAR!!! Hoppas ni hann med massor av mys och inte bara masten och nodvandigheter...

Martina sa...

Saltistjejen-
Tack. Det kanske later tjatigt, men jag blir verkligen glad av dina stöttande ord och din fina omtanke.
Kramar

Martina sa...

Sahra-
Tack snälla. Ja, Leif var verkligen allt det där.
Hur är det själv? Jag vet ju att du har en extra tuff period just nu. Svart att föreställa sig vad du gar igenom och hur man far kraft att orka. Och sa hade du ocksa varit pa begravning nyligen sag jag pa din blogg? Tänker pa dig.
När är det du aker till NY?
Stora kramar

Martina sa...

Liz-
Tack finaste vännen. Jo, vi fick en ganksa skön dag trots allt. Däremot har jag varit sa trött om kvällarna att jag inte orkat ngt skypeande. Men jag ska försöka nagon kväll de närmaste dagarna.
Stora Kramar