söndag 15 april 2012

PYSSELDAG


Emma fyller snart 10 ar (!!!) vilket är stort. Men hur den dagen kommer att se ut vet ingen än sa länge. Det enda vi vet är att vi kommer att befinna oss pa en annan kontinent där man säger "feliz cumpleaños" istället för grattis.

Sa pa själva dagen D kommer vi inte att kunna fira henne varken tillsammans med övrig familj eller nagra vänner utan det far bli senare. Datumet för kompiskalaset är nu sa gott som spikat och Emma sitter redan och filar pa inbjudningarna.



Själv har jag spenderat en hel del tid i badrummet i eftermiddag och sorterat och förberett reseapoteket och diverse hygienprodukter. Allt som väger som bly i resväskan med andra ord.


Även Bianca har pabörjat sin packning med att prova alla hennes sommarkläder för att se om de fortfarande passar eller ej. Även Mamie fick dra sitt stra till stacken genom att vika ihop allting och göra fina sma högar av det som passar.


Varför ha datorn pa skrivbordet när man kan sitta pa golvet och ha den i sitt knä?! Det verkar ju mycket bekvämare liksom...

Inga kommentarer: