söndag 7 april 2013

GLADARE


Emma är da verkligen inte en langsint tjej, vad det än gäller. Trots hennes enorma besvikelse igar sa var hon pa ett stralande humör idag igen. Kanske hjälpte det lite att hon var bjuden pa kalas hos en kompis idag?! Och inte ett helt vanligt kalas utan ett kalas med temat "MasterChef" där de i olika lag skulle göra diverse olika efterrätter! Och vad kan vara mer uppiggande än tjejkompisar och en massa sötsaker?!



7 kommentarer:

Channal sa...

Vilken vacker dotter! Det strålar om henne... skönt att besvikelsen har lagt sig!

Undrar... pratar du svenska med dina döttrar? Svarar de på svenska?

KRAMAR!! Anna

Mam sa...

Vilket jättekul tema på ett kalas och Emma som är så road av att baka bl a. Skönt att besvikelsen lagt sig från gårdagens besked. Så fin hon är lilla Emsan.

Charlie sa ... sa...

Ja, skönt att besvikelsen lagt sig. Hon är enormt fin, en skönhet!

KRAM och ha en fin början på veckan Martina!

Lotta

Saltistjejen sa...

Så härligt att höra att hon redan är glad igen och att den värsta besvikelsen lagt sig. Även om jag förstår att hon blev jätteledsen över att resan ställdes in. Dock förstår jag att den blev inställd efter vad du beskrev. Nästa år kanske?! :-)
Kram!!

Martina sa...

Channal-
Tack, jag tar at mig av komplimangen!

Nja, med aren sa har det blivit mer och mer franska. När vi är hemma sa är det nästan bara franska som gäller. Men när vi är i Sverige sa blir det lite mer svenska, da det mer naturligt för barnen att prata svenska.

De kan prata ganska bra svenska (när de maste, dvs när de pratar med folk som bara pratar svenska) och förstar mycket. Men med mig vill de inte prata sa mycket svenska och om jag pratar pa svenska med dem sa svarar de oftast pa franska.

Kramar


Mam-
Ja, hon hade haft det jättekul pa kalaset!
Kramar


Lotta-
Ja nu känns det lite bättre.
Hoppas du far en bra start pa din vecka och att den blir lite lugnare än den förra!
Kramar


Saltistjejen-
Ja, tränaren hade bra intentioner med är en förskräckligt dalig organisatör och planerare. Nu gäller det att fa alla tjejerna att bli motiverade igen... Och sen sa far vi väl se vad som händer nästa ar.
Kramar

Annika sa...

Vad fint att hon inte är ledsen längre för det är klart att hon blev besviken :-(,
Hon är jättesöt!!

Masterchef tema på kalas låter som en mkt bra ide,
KUL!!

Kram!

Martina sa...

Annika-
Ja, tjejerna hade haft det jätteroligt pa kalaset!
Kramar