tisdag 30 april 2013

GRATTIS EMMA 11 AR!


GRATTIS FINASTE EMMA 11 AR!


Idag fyller min lilla tjej, som inte är sa liten längre, 11 ar! Jag kan inte riktigt fatta vad som hände, det var ju igar som hon sprang omkring här hemma som ett litet yrväder med nappen i munnen och inte gav mig en lugn stund.

Redan fran födseln kunde hon halla huvudet uppe alldeles själv för att kunna se vad storasyster gjorde, vid 10 manader kunde hon ga och vid 3 ar kunde hon bade cykla och simma. Full fart är hennes andra namn! Flera ganger har vi fatt aka till akuten, tva ganger har hon dragit ner hela toarullen sa att det blivit stopp i toaletten, en gang stoppade hon in min bilnyckel i dörrlaset sa att vi bade blev inlasta och var tvungna att byta las, en gang drack hon upp en stor flaska med sapbubblor sa jag fick ringa giftcentralen, förra aret när vi var i Mexico trodde vi att hon hade försvunnit...

Livet med Emma är alltid minst sagt händelserikt och man behöver aldrig vara orolig för att man ska ha langtrakigt i hennes sällskap. Men nu har hon tack och lov lugnat ner sig lite och vuxit upp till en smart, duktig, hjälpsam och generös tjej som förgyller vart liv varje dag.



I lördags tjuvstartade vi födelsedagsfirandet tillsammans med familjen i Sverige, men mer om det i ett senare inlägg. Idag blir det inte speciellt mycket firande eftersom det är mitt i veckan men nagra paket lag ända och väntade pa Emma pa frukostbordet. Pa söndag blir det stort kalas tillsammans med alla Emmas kompisar. Sa firad som sig bör kommer hon absolut att bli.



Stort Grattis till var älskade Emma!

Förra aret firade vi Emmas födelsedag under den varma solen i Mexico och da fick hon upplevelsen att simma tillsammans med delfiner i present. Det kan ni läsa om här och här.



Visst har hon vuxit mycket bara pa ett ar?! Om bara nagra manader börjar var lilla prinsessa i högstadiet...

6 kommentarer:

Sahra sa...

Grattis till er fina tjej

Annika sa...

Grattis till din lilla yrhätta!!
Inte så liten heller längre. Stor och söt tjej!!!
OCH född på självaste Valborg!
Kram!!

Channal sa...

Vilken härlig tjej och vad mkt det händer på bara ett år! Stort Grattis till din fina Emma!

KRAMAR!! Anna

Liz sa...

Stort Grattis och manga kramar till Emma fran oss och ett par extra till henne fran Cassandra!! Finaste Emma! Ja tank vad hon har hittat pa under aren..!

Och som du sager, sa mycket hon har vuxit pa bara ett ar. Hon har gatt fran en jattesot tjej till en otroligt fin och vacker tween..Tank att dom borjar hogstadiet, kan inte fatta vart aren tar vagen. Tank sa mycket roligt vara tjejer hade haft om vi inte bott sa himla langt ifran varandra alltid...suck!

Alla tre fotona pa henne ar helt otroligt fina!

(Valborg ja, tur hon inte ar fodd i Sverige...dar festandet oftast gar overstyr. Du behover inte vara radd for att hon ar ute och festar till det for mycket under just fodelsedag/Valborg under senare tonaren..)

Kramar och ha en fin fodelsedagskvall!

Sis sa...

Stort grattis till mosters lilla älskling!! Ja lilla yrvädret är ett passande ord :) Hon har verkligen blivit mer vuxen på bara ett år när man ser på bilderna. <3 Stor kram från alla oss tre

Martina sa...

Sahra-
Tack fina. Hur har det gatt för dig med allting?
Kramar

Annika-
Tack. Ja Valborg är det idag ja, men det firas inte alls här hos oss.
Kramar

Channal-
Tack snälla. Ja det händer verkligen mycket pa ett ar.
Kramar

Liz-
Tack för era hälsningar.
Ja du mycket har man varit med om tillsammans med Emma! Och nu är det alltsa snart dags för högstadiet. Helt galet!
Ja bade du och jag och vara barn hade verkligen kunnat ha mycket roligt tillsammans om vi hade bott närmre varandra.
Det är sa sant att det är skönt att vi inte bor i Sverige med tanke pa just Valborg! Här firas det inte alls. Och det är verkligen ingenting som jag saknar.
Stora kramar

Sis-
Tack för alla hälsningar!
Som sagt, med Emma har det inte varit manga lugna stunder!
Kramar