söndag 6 oktober 2013

SÖNDAGSPROMENAD


I förmiddags fick jag med mig Bianca ut på en skön och förvånansvärt varm söndagspromenad. Hela helgen har det stått REGN på väderleksprognosen och visst, det har stundvis varit en väldigt grå himmel över Rivieran, men temperaturerna har fortfarande legat mellan 20-26 grader så vi kan inte klaga.




Jag inser att man skulle kunna tro att jag har fuskat på något sätt när man ser den här bilden där himlen är klarblå, medan de flesta andra bilder har en mer eller mindre grå himmel. Men det är inget fusk. Bilden är tagen under vår promenad och det är inget som helst filter eller photoshop inblandat. Men det är så det har varit de senaste dagarna; ena stunden grå eller till och med svart himmel och nästa stund en klarblå himmel. Eller som i det här fallet; ena sidan av himlen är full med moln medan en annan del av himlen har inte har några moln alls. Det är stora kontraster och snabba svängningar här nere!



 Vissa badar vare sig det är molnigt eller inte!












Nu är snart den här helgen till ända och en ny fullspäckad vecka väntar.

Tills dess, ha en skön söndagskväll!

3 kommentarer:

Algodão Tão Doce sa...



Acabei de conhecer o seu blog,achei lindas todas as imagens, maravilhas!!! Visite-me:http://algodaotaodoce.blogspot.com.br/
Siga-me e pegue o meu selinho!!!

Obrigada.

Beijos Marie.

Annika sa...

Vilken fin prommis i underbar miljö.
ÅÅÅ!!
Kram!!

Martina sa...

Annika-
Ja det finns ju sämre ställen att promenera pa!
Kramar