måndag 28 maj 2012

BIANCA, EMMA OCH VÄNNER


Häromdagen hade Bianca en kompis hela eftermiddagen och idag är det Emmas tur att ha en kompis pa besök. De stora tjejerna roade sig med att bada i poolen och fotografera sig nere i parken. De sma tjejerna har lekt frisör (dockor och gosedjur fick agera modeller och har nu betydligt kortare har/päls!) och nu leker de med Wii.

Här är nagra bilder som Bianca har tagit med sin ipod.






Min fina vackra Bianca. När blev du sa här stor?!

6 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Härligt när barnen är så stora! och kul att se Biancas egna bilder.
Låter som båda tjejerna haft riktigt roligt med sina respektive kompisar.
Kram!

Liz sa...

Finaste Bianca och hjalp sa stor hon har blivit! Och hon overgar mer och mer fran att vara jattesot till att vara sa vacker!! Ni har sa fina tjejer!
Kramar till er!

Martina sa...

Saltistjejen-
Ja det är härligt när barnen blir större, mycket blir ju lättsammare. Fast a andra sidan blir det ju andra "problem" ju större de blir. Vi kan väl säga att var tid har sin charm!
Kramar

Martina sa...

Liz-
Tack snälla du.
Ja det känns som att hon växer i rekordfart just nu. Jag tycker att det gar lite väl fort och hade gärna velat bromsa tiden lite. Men det gar ju inte sa det är bara att hänga med sa bra man kan!
Kramar

Sis sa...

Men herre gud vad fin hon är, såå vacker!! Jag säger som du, när blev hon så stor??? Kommer så väl ihåg när jag var nere i Nice och hon fått tag i mitt smink och när man frågade henne hur stor hon var sträckte hon upp händerna i luften och sa stolt: såå stooor! Gulle ungen!!

Man ser verkligen i hennes blick att det är äkta glädje där, hon börjar växa upp och verkar må så bra nu!

Kramis Sis

Martina sa...

Sis-
Tack!
Ja, tiden rusar alldeles för fort och man hinner inte alls med! Jag kommer ocksa ihag som om det vore igar när hon var en liten. Det är helt ofattbart att allting gar sa fort och att jag har en san stor tjej nu!

Snart är du ocksa där....!
Kramar