torsdag 9 augusti 2012

HUVUD TILL LUNCH


Idag at vi ett blomkalshuvud till lunch som jag tillagade i en gratäng. Det var enkelt och ganska snabbt och blev riktigt gott. Bada tjejerna gillade sa det blir ett "spara-recept"!

Receptet hade jag för övrigt hittat pa Jennys Matblogg. Om du tittar in här sa visar hon en bild pa hur rätten ser ut innan gräddning och sa här sag den ut efter.


6 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Mmmm! Jag gillar blomkål. Ska kolla upp receptet! :-)
Tack för tipset!

Sahra sa...

Åh, jag har hittat så många goda recept på hennes blogg. Det där ska jag också prova. Kram

Liz sa...

Ahh vad bra med matblogg tips! Jag behover verkligen lite mer nya vardags recept, sa jag ska kolla in hennes blogg. Blomkal ar inte en favorit har hemma, men jag kan tanka mig att man kan gora den aven med broccoli tex. Bacon och ost ar ju aldrig fel till nagot...:)

Martina sa...

Saltistjejen-
Gör det! Det var som sagt snabbt och enkelt och riktigt gott!
Kram

Martina sa...

Sahra-
Ja, hon verkar göra en massa goda saker! Manga goda och smaskiga kakor om inte annat. Hur hinner man?!
Kram

Martina sa...

Liz-
Ja det blir säkert lika gott med broccoli!
Ja vardagsrecept är det jag letar efter ocksa. Rätter som tar timmar att göra är inget för mig, även om det kanske är gott. Och visst behöver man lite ny inspiration ibland!
Kramar