söndag 3 januari 2010

MYS, MYS OCH MERA MYS

FÖRLAT att jag har varit sa urusel pa att blogga de senaste veckorna, men jag kände att det var skönt med lite jullov även för mig. Och framför allt sa har jag varit alldeles för upptagen med att mysa och umgas med familjen!

Julen i Sverige är alltid nagot som jag och barnen ser fram emot och tycker är mysigt, men i ar tror jag nog att den, om möjligt, blev alldeles extra mysig och härlig!

Det blev ju en riktigt julig jul med massor med snö överallt, vilket var underbart fint och väldigt uppskattat av barnen som var ute och lekte i snön varje dag.

Det blev ocksa, trots en del stress och manga tokigheter ("Svensson, Svensson" som alltid, oväntade besök inte bara av tomten men även av katter), en förhallandevis lugn och skön jul da vi verkligen hann umgas och göra manga roliga saker tillsammans.

Det blev julgranshuggning pa landet, teater, shopping, pyssel, barnen fick baka och laga en massa mat med mormor som de älskar, sleepover hos syrran, pulkaakning och sa nagra timmar i badhuset som nog var en av barnens absoluta höjdpunkter, förutom tomten da förstas!

Ett stort tack till tomten som gjorde ett toppenjobb och som förskonade oss fran en del kriser!

Ja, kort sagt sa fick vi en underbar jul med manga mysiga stunder och en massa nya fina minnen!

I onsdags, den 30/12, akte jag och barnen tillbaka till Nice för att fira nyar tillsammans med S.

Vi firade det nya aret pa varat favoritsätt; en lugn och mysigt middag tillsammans här hemma. Vi myser av att vara tillsammans igen efter nästan tva veckor pa skilda hall och S pustar ut efter en hektisk december manad.

Emma somnade innan tolvslaget medan vi andra, med nöd och näppe, lyckades halla oss vakna till det nya aret!

Resten av nyarshelgen har vi haft en riktig myspys helg tillsammans alla fyra da S lyckades ta en minisemester pa 3 dagar! Vi startade det nya aret med var minijulafton här hemma; en massa paket under granen pa morgonen den 1 januari! Barnen har lekt med ännu mer nya julklappar, vi har promenerat lite, igar var vi pa bio och sag Alvin 2 och sen sa blev det "hemmabio" pa kvällen och sa har vi mest bara haft det mysigt tillsammans!

Nu har jullovet, tyvärr, natt sitt slut och i morgon börjar skolan och vardagen igen. Har inte lust. Men det är visst sa att allt gott har ett slut...

Det kommer dock bli svart att stiga upp klockan 7 i morgon bitti...

Inga kommentarer: