söndag 17 januari 2010

THANK GOD IT'S MONDAY IMORGON!

Som förväntat blev det ingen sovmorgon i dag heller. Vid 7 vaknade jag av att det tisslades och tasslades i Emmas rum.

Jag lag kvar sa länge som möjligt, försökte ignorera att jag hörde nagot och hoppades pa att kunna somna om. Men en timme senare var det bara att inse att det var kört.

S fick göra frukost för 6, varav 4 fnittriga tjejer. Jag kunde inte räknas som "en fnittrig tjej".

Efter frukosten borstade alla tänderna och klädde pa sig ungefär lika fort som blixten (UTAN att jag behövde tjata om det 118 ganger!!). Jag trodde nästan att det brann nagonstans, sa snabbt gick det! Konstigt det där att man ibland maste ha mammas hjälp till allt och att man som mamma maste behöva repetera saker och ting ända tills man blir arg för att vissa grejjer ska bli gjorda, men sa helt plötsligt, med hjälp av en helt annan motivation sa gar det som taget.

Under förmiddagen lekte barnen en hel del ute i parken och spelade även lite Wii. Tyvärr sa blev det ocksa nagra tarar pa grund av lite tjejtjafs; en som inte vill leka en viss grej, en som blir lite "utanför", da är du inte min kompis längre, hon har "tagit" min kompis... men slutet gott allting gott. De skiljdes i alla fall at som vänner igen.

Eftermiddagen ägnade vi mest at läxläsning och städning av rummen, inte sa roliga saker med andra ord och vips vad trött man blev helt plötsligt. Mycket underligt.

Fast om jag ska vara riktigt ärlig sa var Emma faktiskt verkligen jättetrött efter denna hektiska helg och 20.08 somnade hon redan innan hon hunnit lägga huvudet pa kudden.

Jag kommer nog snart göra likadant.

Thank God it's Monday imorgon!
(Nästan i alla fall)

Inga kommentarer: