onsdag 10 februari 2010

FUN CITY OCH SHOPPING

Hann inte med nagot bloggande igar.

Pa förmiddagen var vi hemma och pysslade med ditt och datt och pa eftermiddagen akte vi till "Fun City" som ligger utanför Cannes där vi mötte upp nagra vänner.

Fun City är ett innomhuslekställe med studsmattor, klätterställningar, bollhav och mycket mer. Paradis för barn med andra ord. För oss vuxna är det inte lika kul... hundratals ungar som springer, leker och stojar och ljudnivan är ofattbar hög och sittplatserna är dyra. Man far sitta inklämd mellan nagra andra lika uttrakade föräldrar vid nagot trakigt bord och vänta, vänta och ater vänta pa att barnen ska tröttna och vilja ga hem, vilket händer typ aldrig. Som tur var hade jag en väninna att prata med medan vi väntade...i 4 timmar!

Det som är bra när man väl aker därifran, bortsett fran att barnen är alldeles röda i ansiktena och svettiga och luktar minst sagt gott, är i alla fall att barnen är riktigt trötta och inte har nagra som helst problem med att somna pa kvällen.

Idag är kom S hem strax efter lunch efter att ha varit pa en klädkollektion i Nice och nu har han och barnen just varit ute pa terrassen och fixat lite med vara blommor.

Nu ska jag och Bianca aka iväg pa lite shopping!

1 kommentar:

Sis sa...

När vi är i väg på leklandet i Järfälla är det bara mysigt för då har vi alltid en massa mystid tillsammans! Saknar er! Puss C.