fredag 19 februari 2010

HEMMADAG

I morse när vi vaknade ösregnade det ute, igen. Och det fortsatte sa hela förmiddagen.

Att tennisskolan skulle bli inställd kändes ganska sa tvärsäkert. Barnen gjorde läxor och lite annat smatt och gott och jag lagade squashplättar till lunch.Sen runt lunchtid sa slutade regnet och det började spricka upp sa da fick vi brattom att göra oss i ordning för att aka iväg till tennisen. Men vi kom inte längre än till utfarten till var omrade innan S ringde och sa att vi kunde vända hem igen.

Istället för tennis ägnade vi eftermiddagen at drejning! Bianca hade fatt ett drejningskit i julklapp (vem i hela världen kom pa den idén????!!!!) men än hade vi (jag) inte haft tid (lust) att ge oss pa det.

När man ser nagon annan dreja ser det ju inte sa himla kinkigt ut, men det var mycket svarare än vad jag hade trott! Men barnen tyckte att det var jättekul och kände sig jättenöjda med det som de lyckades göra, och det var ju huvudsaken!



Här är konstverken! Fast de är ju inte helt klara ännu, nu maste de torka i minst 24 timmar och sen sa ska de malas ocksa!

Efter drejningen blev det glass till mellis och sen var tjejerna ute och cyklade och lekte i nästan en timme.

Sen när de kom in igen och skulle hoppa in i duschen hann vi med lite skönhetssalong ocksa! Varsin lermask och tva gurkskivor pa ögonen! Saaaaa kuuuuul!


Sen blev det hamburgare till middag, mums!

Och efter det hittade Emma en gammal överpyjamas storlek 4 ar som hon tog pa sig och sen lag hon och syrran och tittade pa ett program som handlade om fostrets "liv" i magen.

I morgon blir det nya äventyr!

2 kommentarer:

Anonymous sa...

Vilken kanonmamma du är. Så mycket kul barnen får hålla på med. Kan du inte komma hit och lägga mask på mig med........... jag tror att det skulle pigga upp min vintergråtrista hud.
Idag 13 grader kallt hård blåst och snöfall och vi som skall på vinprovning på Värmdö....
Vi tar bilen och vinet får man bara tänka på.
Kram från Mam till alla

Martina sa...

Ja, men jag har ju lärt mig av den bästa mamman i världen!

Vi kanske ska ha en spa-dag du och jag?!

Hoppas ni far det trevligt i kväll och att ni kommer hem ordentligt!

Puss