måndag 27 februari 2012



I förmiddags var det så härligt väder att jag och barnen promenerade till Sollentuna Centrum. Så skönt att kunna promenera ute i friska luften!

Vi gick till biblioteket och fixade lånekort åt oss alla och sen så var det fritt fram att låna böcker. Emma lånade en massa böcker och tyckte att det var underbart roligt att hon kunde scanna in alling själv. Det var nog till och med roligare än att läsa själva böckerna!


Bianca "hann" inte låna några böcker då hon var fullt upptagen med att utnyttja det fria wifi uppkopplingen. Underbart att kunna kommunicera med omvärlden, eller åtminstone kompisarna, igen!

Sen blev det mys-lunch med syrran! En massa prat och en massa gott blev det!




Och sen så blev det tillbaka till biblioteket igen för mer uppkoppling, fler böcker och så träffade jag på en gammal klasskompis från unviersitetet som arrangerade Harry Potter-fesitval där.



Väl hemma igen bakade barnen semlor och kanelbullar med mormor och sen stupade Emma i sängen efter en sån fullspäckad dag.

4 kommentarer:

Liz sa...

Harliga dagar ni har, mysigt med systers babymage ocksa, sa fin hon ar!! Kul att ni nyttjar biblioteket. Kan tjejerna lasa och skriva bra pa svenska? Cassie ar inte sa varst pa att skriva, men hon laser lite, men inte jattebra...maste ova mer. Njut och halsa hela familjen! Stor kram!!

Sahra sa...

Sollentuna? Ni är nästan i mina hoods alltså. Antar att tjejerna tycker det är härligt att få uppleva lite snö.

Martina sa...

Liz-Nej, skriva och läsa svenska är svart. Bianca kan väl nagot men inte mycket. Ärligt talat är det ingenting vi tränar pa, jag tycker det är jättebra bara om de kan prata och första bra svenska.
Pa biblioteket finns det ju en fransk hylla med böcker som Emma gick till, vi hyrde en film med franskt tal och Bianca var mest intresserad av att biblioteket hade gratis wifi!
Kramar

Martina sa...

Sahra-Ja tjejerna är jätteglada för snön!
Sollentuna är som sagt mina gamla hoods där jag är uppvuxen och alltid har bott när jag bodde i Sverige.
Kramar