onsdag 15 februari 2012

STILL GOING STRONG

Aren gar, man blir äldre, barnen växer upp, tiderna förändras... men vissa saker bestar.

Converse-skor till exempel. När jag var i tonaren var det inne med Converse och än idag hänger dom med. I alla fall här i Frankrike, kanske är det inte sa i andra länder?!

Här bärs dom av stora som sma i alla dess färger och former.

Biancas turkosgröna som hon hade förra aret är nu för sma sa nu tar hon mina i stället!



4 kommentarer:

Liz sa...

Snygg farg pa dina! Har i USA ar det jatteinne med converse. Alla har dom i alla mojliga farger. Kangor och skor ar lika populart..Andra "kopior" dyker upp hela tiden. Cassie har ett par som hon fick i julklapp med pussar pa som hon gillar och det ar Targets variant, Onestar istallet for Allstar, annars ser dom exact lika dana ut..Dom ar ju helt klart mycket billigare har i USA iallafall an i Sverige, mina brorsdottrar ar tokiga i converse och jag har en bestallning att handla i forsen julklapp annu..:)

Sahra sa...

Converse bärs i alla åldrar även här. I min familj är det bara mannen som vägrar. Fyraåringen bär knallrosa, tweenisarna blå resp röda och jag oftast vita. Ibland höga, ibland låga. En klassiker som aldrig går ur tiden.
Hittade din blogg via Marie som jag följer slaviskt sedan lång tid tillbaka. Kunde inte motstå en svensk-fransk blogg. Särskilt inte en från Nice där svärfar bor.
Ciao Sahra

Marie sa...

Converse går nu aldrig ur modet, men jag har bara ägt ett par! Kanske dags att införskaffa ett par till.. :)

Martina sa...

Liz-Tack! Fast jag använder faktiskt mina benvita allra mest. Ja, jag kommer i hag när jag var tonaring da beställde vi Converse av en kompis som skulle aka till USA, hon kom hem med en hel resväska full!
Kramar

Sahra-Kul att du hittade hit!
Ja, som sagt Converse passar ju alla aldrar och har verkligen blivit en klassiker. Sköna att ga i tycker jag.
Kramar

Marie-Ja, det far nog jag ocksa göra nu när äldsta dottern börjar ta mina!
Kramar