tisdag 5 november 2013

NOVEMBER


Att åka på semester långt bort har många fördelar. Inte bara det att man får uppleva nya platser, träffa andra människor och lära känna nya kulturer, men samtidigt så avskärmar man sig lite från det verkliga livet och lever i en slags semesterbubbla långt borta från nyheter, vardagens stress och bekymmer. Och det är både väldigt befriande och återhämtande.

Vi missade att Europa gick över till vintertid, vi missade Halloween (vilket jag tycker är skönt för det är ingen högtid jag gillar), vi missade nästan att det blev november. Vanligtvis är ju inte november direkt den bästa månaden på året men när man befinner sig på en varm strand och lyssnar på vågornas brus känns till och med november som en underbar månad.


Nu är vi dock tillbaka i verkligheten igen och november känns genast så mycket mindre härlig igen.

Som tur är så har jag i alla fall en massa foton och minnen att titta tillbaka på och värma mig med under hela den kommande vintern. Jag hade hoppats på att hinna med att visa några bilder från vackra Brasilien redan idag, men istället för att sortera foton så jag var tvungen att ägna mig åt ett vattenläckage i sovrummet... Inte lika kul, men väldigt mycket mer akut.

6 kommentarer:

Miss Marie sa...

Den här tiden är en härlig tid att åka till varmare breddgrader! Det är ju så mörkt och kallt, så lite värme skulle sitta fint! :)

Marina sa...

Lite av det bubbellivet är det jag känner att jag har hela tiden...

eastcoastmom sa...

Ser fram emot bilderna. Whenever you have the time. Don´t rush.

Martina sa...

Miss Marie-
Ja vinterhalvaret är absolut bästa tiden för att resa till varmare ställen! Sa skönt!
Kramar

Marina-
Ja som utlandssvensk har man ju alltid lite inslag av annorlunda och exotiska saker!

Eastcoastmom-
Ja det kommer garanterat att bli massor med bilder sa smaningom.
Kramar

Annika sa...

Du får bildbomba nu!
Ser också fram emot det.
November kommer att gå läskigt fort. DET vill inte jag…
Kram!

Martina sa...

Annika-
Ja jag längtar verkligen efter att ga igenom alla foton fran semestern men sen vi kom tillbaka hem har jag knappt hunnit med att andas. Men det kommer, promise!
Kramar