söndag 11 maj 2014

GOD SÖNDAG

Varken ovanligt eller speciellt revolutionerande med att vår söndag till största del handlar om maten. Frukosten, apéro, lunchen... it´s all about indulging.

Och efter två veckor med the all american diet, så uppskattar man både hemlagat och la cuisine française lite extra mycket.


Lugnet före stormen. Innan Rivierans alla gator, restauranger, stränder och hamnar blir överfulla av turister. Bäst att passa på nu, innan man måste slåss om parkeringsplatser och trängas med i folkhavet.

Men trots att det fortfarande var ganska folktomt i Juan-les-Pins så var det ändå stormigt. Alltså blåsigt. Men varmt. Termometern visade på 27-28 grader! Samtidigt som snön fortfarande ligger kvar uppe i bergen. Kontraster...











 Mina finaste.

2 kommentarer:

Anne-Marie sa...

Bäst att passa på som sagt innan alla turister invaderar.
Men så mycket god mat du visar. :) Ser verkligen ut som la cuisine francaise.
Spännande med kontraster - varmt och snö.
Kramar!

Martina sa...

Anne-Marie-
Ja bästa perioderna här nere är ju maj-juni och framför allt september da det bade är "folktomt" och varmt bade i vattnet och i luften!
Kramar