onsdag 20 oktober 2010

AKTIV ONSDAG

Onsdagar är ju de franska barnens aktivitetsdag eftersom de är lediga fran skolan och dagen är "ämnad" att ägnas at diverse aktiviteter.

Jag tror att vi uppfyllde dessa kriterier mer än väl idag.

Först akte vi till tjejernas tennisträning. Medan barnen spelar tennis tog jag dagens enda paus och pratade lite strunt med en annan tennismamma.

Efter träningen slängde vi i oss nagra mackor i bilen innan vi storhandlade pa Carrefour.
Tjejerna tyckte att vi skulle köpa en pumpa och göra en "Jack-o-lantern" till Halloween. Hade ingen aning att det hette "Jack-o-lantern", det var Bianca som berättade det för det hade hon lärt sig pa engelskalektionen i skolan igar. Inte heller har jag nagon aning om hur man tillverkar en san, har aldrig gjort det! Far väl ta och googla det.

Jag gillar ju egentligen inte Halloween (julen är ju min absoluta favorithögtid), men barnen tycker att jag är saaaa trakig som aldrig vill fira det.

Suck. Far väl aka tillbaka till Carrefour och köpa en pumpa när jag har googlat hur man gör med den...

Väl hemma och jag hade packat upp alla tvatusenarton varor som jag handlat sa var det dags för att fa läxorna avklarade.

Och sen jagade vi dammrattorna... Vart kommer allt ifran?!

Till middag lagade jag tacos ikväll och till min förvaning sa tyckte barnen att det var jättegott! Emma fick dock en i stort sett okryddad köttfärs, men ända!


3 kommentarer:

Liz sa...

Hej!
Sitter precis och googlar stencils for vara pumpkins. Kommer troligen att fixa dom i helgen.
Om du googlar free pumpkin stencils sa far man massor av ideer och aven att skriva ut som man kan tejpa pa pumpan och sen skara ut fran.

Har var en bra sida tex: http://familyfun.go.com/halloween/pumpkin-carving-decorating/printable-halloween-patterns/

Vi brukar inte gora sa laskiga, men det finns ju MASSOR att valja bland. :) Lycka till!

Martina sa...

Tack för tipsen, ska absolut kolla upp allt det där!
Det är väl bäst man tar sig i kragen och är en duktig mamma.
Lovar att höra av mig snart!
Kramar

Sis sa...

När vi var i USA var det pumpor överallt, såg en stor pumpaodling också... tycker det är lite äckligt att gräva ur pumporna men du gillar väl sånt... ;-)
Puss