måndag 11 oktober 2010

TIDEN GICK FORT


Igar gick tiden alldeles för fort!

Okej, vi fick sovmorgon till nästan klockan 10, men ända!

Ja, och sa bakade jag och barnen 105 kanelbullar. Yep, du läste rätt 105 stycken kanelbullar. Äh, ska man nu ända dra fram alla platar och formar och mjöla ner hela köket sa är det ju lika bra att ta i ordentligt. Sa nu är frysen full med kanelbullar!

Och de blev godare den här gangen! Mer smak liksom. Hemligheten bakom det är att jag använde mer smör och hade i mandelmassa ocksa. Hemmagjord mandelmassa dessutom. Hemmagjord, inte för att jag har blivit alldeles tokig och absolut maste göra allting själv, nej, utan helt enkelt bara för att jag inte har hittat nagon mandelmassa i affären.

Det är ju charmen med att bo utomlands; det finns saker som man hittar pa ICA men som inte finns pa Carrefour och tvärtom.

Tillbaka till gardagen, vad gjorde vi mer? Barnen spelade wii med S, cyklade, lekte ute och gjorde läxor. Jag sorterade vinterkläder som ska lämnas in till seconhandbutiken.

Det kanske verkar som att vi inte gjorde speciellt mycket egentligen, men jag lovar att jag inte satt ner manga minuter under dagen.

Inte förrens pa kvällen, när barnen var i säng och jag satte mig vid datorn och hade tänkt blogga lite. Men istället för att blogga sa började jag leta efter en ny "weather widget" eftersom den som jag hade inte verkade fungera längre.

Onödigt kan tyckas. Ja, absolut. Men ända lite kul.

Sa därför blev det inget bloggande igar men nu vet ni i alla fall hur var söndag sag ut.




Inga kommentarer: