söndag 15 maj 2011

GRATTIS SVERIGE!


Grattis Sverige, far man väl ända säga!? En tredje plats efter en spännande finalomröstning är väl inte fy skam.

Jag tyckte i alla fall att Eric Saade var jättebra och att han till och med hade kunnat fa vinna. Men, det var som sagt manga latar som jag faktiskt tyckte var jättebra, och sa nagra helt katastrofala ocksa. Hur i hela världen kunde Irland vara favorittippade?! Och sa en extra tanke till lilla fransmannen Amaury som kanske sjöng finast av alla egentligen men som inte hade en chans med sin korsikanska oprainspirerade sang. Lite malplacé kan man väl minst sagt säga?

Hela showen var i alla fall storslagen och jag har väl börjat vänja mig vid att dom flesta sjunger pa engelska, men förlat om jag är diskriminerande, men jag tycker att det är alldeles för manga öststater med i tävlingen. Dom röstar ju dessutom bara pa varandra hela tiden! Det hade väl varit okej förr om Sovjetunionen och Jugoslavien hade fatt vara med, men idag representerar ju endast dom här tva fd länderna 50 % av hela tävlingen med alla deras nya stater Makedonien, Slovenien, Kroatien, Azerbadjan, Ukraina...

Det är ju som om Sverige skulle fa ställa upp med alla olika landskap representerade, tacka fasen för att man vinner da!!

Dalig förlorare? Vem? Jag?!

Inga kommentarer: