måndag 4 februari 2013

BECKHAM TILL PARIS


Ingen har väl missat att David Beckham ska flytta till Paris? Han har ju just har blivit köpt av Paris Saint-Germain. Samma fotbollsklubb som den där Zlatan spelar.

PR-trick? Absolut. För varför skulle en superrik fotbollsklubb pa toppniva vilja köpa en pa gränsen till pensionerad spelare för bara 5 manader?

Enda anledningen är att de är säkra pa att dra extra mycket publik, sälja ofantliga mängder med matchtröjor med Beckhams namn pa och fa fantastiskt mycket publicitet och uppmärksamhet. Sen att han kanske inte kommer att göra flest mal spelar inte sa stor roll, det har dom ju andra spelare till.

Beckham själv far naturligtvis en trevlig liten veckolön som ryktas ligga pa 220 000 euro per vecka! Mycket pengar kan det tyckas, men för honom är det bara en droppe i havet och istället för att spendera dem i Paris lyxaffärer sa har han galant bestämt sig för att skänka hela sin lön till välgörenhet för barn i Paris!



PR eller inte. I det här fallet är alla vinnare pa den här affären.

Och Beckham visar att han har mer än bara snabba ben och ett fotogeniskt ansikte!

6 kommentarer:

Miss Marie sa...

PR eller inte, galant av Beckham att skänka pengarna! Och jag skulle gärna åka en tur till Paris för att få se Zlatan och Beckis tillsammans! ;)

Annika sa...

Jag bryr mig lika lite om fotboll som av amerikansk fotboll. Men att Beckham är snygg kan ingen förneka...
OCH bra av honom att skänka pengarna. GILLAR!!

Channal sa...

Det är säkert Vickan som är sugen på en stor lägenhet under takåsarna i Paris! Suck... vem skulle inte vara det! Bra att han skänker bort pengarna!

KRAM Anna

Martina sa...

Miss Marie-
Absolut!
Om de har bortamatch mot Nice sa kommer de ju hit!
Kram

Annika-
Jag bryr mig egentligen inte heller sa mycket om fotboll, men jag har ju en fotbollsgalen man en del saker kan jag liksom inte undga.
Och vissa spelare är ju intressantare än andra.
Och Beckham far manga pluspoäng med gesten att skänka pengar!
Kramar

Channal-
Ha, ha...nej hon ska visst stanna kvar i London eftersom deras barn gar i skolan där. Men hon kommer väl inflygandes i sin jet till Paris för lite shopping da och da!
Ja visst är det galant!
Kramar

Liz sa...

Har helt missat att han ska till Paris, tycker inte alls det ar lange sedan han skulle "radda fotbollen i USA" och flyttade till LA. Har alltid gillat honom, han har gjort mycket for fotbollen, och att han har ju en otrolig utstralning och ar snygg, sa det ar klart att han kommer locka publik. Pengar har han val sa det racker, trots det ar det val inte manga man hor om som faktiskt skulle gora detta. Otroligt bra tycker jag! Skulle fler med sana otroliga loner inom sporten framforallt ta efter!
Kram

Martina sa...

Liz-
Ja som du säger, manga fler borde absolut föja hans fina exempel!
Kramar