lördag 22 januari 2011

AKTIVITETSHELG



Igar kväll körde jag som vanligt tjejerna till deras ridlektion efter skolan. Och medan tjejerna red stog jag och huttrade i kylan (det var nollgradigt).

När vi kom hem senare pa kvällen var det bara packa om fran ridsaker till skidsaker.

I morse ringde klockan innan 6 och 7.15 satt vi i bilen pa väg upp till Auron.

Och om jag huttrade igar kväll var det ingenting mot vad jag gjorde idag. Det var en stralande dag men -8 grader kallt och trots lager pa lager med ull och fleece sa frös jag inte bara baken av mig utan rakt igenom ända in i märgen. Jag har fortfarande inte tinat upp än.

Det är därför jag föredrar solsemester framför skidsemester!!!

Jag och barnen stog ut i nästan 4 timmar med paus för lunch innan vi akte hem igen.

Väl hemma igen sa drack jag en massa koppar kaffe för att inte somna innan middagen och sen började jag ta mig an alla skitiga rid- och skidkläder som hopat sig i högar här hemma.

Jag slängde ocksa snabbt i hop en kladdkaka och gjorde paninis till middag samtidigt som Biancas kompis Alexiane klev in genom dörren. Bianca skulle egentligen sovit hos henne i helgen men eftersom hennes lillasyster är sjuk sa fick Alexiane komma hit istället. Sa nu har jag tre väldigt fnittriga och uppspelta tjejer (varför är det bara jag som är trött??!) som dansar framför tv:n. Det är NRJ Music Awards live fran Cannes i kväll och det är "the event" för alla ungdomar!!

Och pa andra tv:n är det handboll varvat med fotboll, suck.

Jag tror jag smyger in i nagot av barnens rum och lägger mig....









1 kommentar:

Liz sa...

Gud sa fina bilder! Helt underbart med alperna, har har man inte sett berg sen man bodde i Schweiz och det var ju ett tag sedan...:) Harligt for tjejerna att du orkar halla pa och skjutsa och fixa med skidakningen sa tidigt pa helgerna!