tisdag 11 januari 2011

IGAR


Var mandagsmorgon började nagot stressigt. Regnet vräkte ner, barnen tjafsade och när vi kom fram till skolan upptäckte vi att Emma glömt sin skridskoväska hemma. Jag lämnade snabbt av barnen och vände sen direkt hemat igen för att hämta väskan.

Det later enkelt, men de bilköer och det kaos som infinner i närheten av skolan varje morgon da skolan börjar (8.30) och likadant varje eftermiddag da skolan slutar (16.30) är inte att leka med. Och om man till det även lägger till regnväder, ja da far man ett riktigt trafikstopp med ett antal bilister som tutar, viftar med armarna och slänger ut sig en hel del fula ord.

Efter att ha lämnat skridskoväskan i skolan akte jag vidare till gymet. Nu är vi snart redan i mitten av januari sa nu finns det ingen atervändo längre...

Sen blev det ocksa en tur till affären för att fylla pa kylskapet innan jag akte hem och precis hann med att äta en sen lunch och packa upp alla varor innan jag var tvungen att rusa iväg igen för ett besök hos sjukgymnasten.

Och efter det, jag da var det redan dags att aka och hämta sessorna och sen läxor, middag, dusch....

Pa kvällen när barnen var i säng var jag sa trött och hade dessutom en otrevlig huvudvärk (finns det trevliga?!) sa jag orkade inte mycket mer än att ligga i soffan och titta pa en film och äta Marabou Apelsinchoklad.

Inget bloggande med andra ord.

1 kommentar:

SIS sa...

Jobbigt med huvudvärk men god medicin... apelsinchoklad.... humm tror jag har smakat det någon gång kanske :) kram