Julen 2010 var julen da vi riktigt frossade i godis och sötsaker... Vi at pepparkakor, hembakade lussebullar, knäck, chokladkaka, syltkakor, wienernougat, mozartkulor, chokladdopade marshmallows, vart tradtionella pepparkakshus och pa annandagen mumsade vi i oss en massa marängswiss! Ny tradition kanske?!
Emma hjälper mig att göra wienernougaten, eller var det kanske mozartkulorna?
Här ska det bli chokladdoppade marshmallows!
Massa olika strössel.
2 kommentarer:
Ah sa mycket gott!!! Harligt pepparkakshus med mycket svenskt lodgodis pa!! Mums!! Kul grej med chokladdoppade marshmallows, har jag aldrig gjort, kommer vi nog att prova! Later betydligt enklare an mozartkulor tex..:)Ni verkar ha haft en riktig harligt GOD jul!! :) Kram
Ja, det där med mozartkulor later avancerat med det är inte speciellt svart faktiskt. Däremot sa är det svarare med att hitta alla ingredienser (nougat, mandlmassa...) när man bor utomlands.
Skicka en kommentar