onsdag 22 maj 2013

VAD ÄR DET FÖR DAG?!


Bild lanad fran google.

I maj manad är det da verkligen inte lätt att halla reda pa vilken veckodag det är da det är röda dagar och klämdagar var och varannan vecka. 

I mandags var det ju röd dag här i Frankrike eftersom det var Pingst sa da kändes det som att det var lördag hela dagen. Och igar när det var en vanlig dag igen kändes det som mandag. 

Idag är det i och för sig varken en röd dag eller en klämdag utan bara en vanlig onsdag. Fast ända inte alls en helt vanlig onsdag eftersom barnen idag, för ovanlighetens skull, har skoldag. I vanliga fall är ju Emma helt ledig pa onsdagar och Bianca gar halvdag. Anledningen till att de har skola idag är för att de tar igen en dag fran det extra langa höstlovet i oktober/november. Och som om det inte vore nog sa har S för ovanlighetens skull varit ledig fran jobbet idag.

Sa idag vet jag inte vad det känns som att det är för en dag! Men hela tiden känns det som att det är nagot som inte riktigt stämmer och som att det är nagot som jag missar som till exempel när barnen börjar/slutar, vad det är för aktiviteter etc.

2 kommentarer:

Channal sa...

Låter bra som Nalle Phu säger! En favoritdag❤

Våren är väldigt mkt ledigt! Brukar säga att efter påsk är det inte mkt skola kvar! Så då skall helst det mesta vara gjort!

Mysigt att ni är lediga tillsammans.

KRAM Anna

Martina sa...

Channal-
Jo men lite sa är det ju. Och här nere är det svart för barnen att fokusera och koncentrera sig pa skolarbetet när det är varmt och soligt ute. Det är lätt att dom tror at det är sommarlov langt innan det verkligen är det.
Kramar