onsdag 22 april 2009

MAN KAN OM MAN VILL


Mental styrka är en avgörande faktor.
Har ni tänkt pa hur mycket en människa kan orka med att göra om viljan finns där? Viljan, det vill säga den mentala styrkan är utan tvekan en avgörande faktor för det resultat man presterar.

Idag spelade barnen tennis i 1 1/2 timme pa förmiddagen. Efter träningen akte vi direkt till Cannes där vi mötte upp Amina och hennes tre barn. Vi at en snabb lunch tillsammans och direkt efter det akte vi vidare till "Fun City" som är ett nyöppnat lekpalats med diverse klätterställningar, trampoliner, rutschkanor och andra roligheter för barn. Barnen sprang, hoppade, klättrade, studsade, ja var i rörelse non-stop fran klockan 14.00 till 19.00, med andra ord i 5 timmar!! Da var de svettiga och röda som tomater i ansiktet, minstingen pa 2 1/2 ar visste inte ens vad han hette längre, men det var ingen som ville ga därifran. Personalen fick muta barnen med godis för att fa iväg oss till slut!
Fun City

Barn i rörelse...



Ehm....har i rörelse?!


Förstar ni hur mycket energi det kan finnas i ett barn?!


Men tror ni att de hade haft lika mycket energi om vi hade gatt pa en shoppingrunda i 5 timmar, eller en vanlig promenad, eller om jag hade bett dem att städa upp i trädgarden efter sig?

Inga kommentarer: