fredag 17 augusti 2012

FLASHBACK


När man rensar  i datorn sa stöter man pa manga fina och värdefulla minnen. Ögonblick som man glömt bort och ögonblick som man aldrig glömmer. Man blir ännu en gang pamind om hur fort tiden gar och hur viktigt det är att ta till vara pa varje stund i livet.

Här kommer ett lite axplock fran sommaren 2007 när jag och tjejerna var i Sverige. Bianca var da 7 ar och Emma bara 5 ar.











5 kommentarer:

Sis sa...

Vad härligt! Älskar verkligen att ha massa härliga kort och som du skriver, många ögonen som poppar upp, stunder man minns eller stunder man glömt! Skulle gärna ha en lite bättre kamera slängde ju min i golvet för en tid sedan. kram C

Martina sa...

Sis-
Det var ju lite dumt att slänga kameran i golvet. Ta en tallrik nästa gang du blir arg!
Köpa ny kanske?! Sa att du kan ta fina blider pa din lilla sessa.
Kramar

Sis sa...

Först skulle det stå, många minnen inte ögonen... rättstavning. Sen har ju David också en kamera som vi använder men visst skulle jag vilja ha en lite bättre kamera.
Haha ja ibland skulle man kasta lite porslin, finns ju lite kvar saker kvar efter loppisen MEN det gick jätte bra idag! Kramar

Martina sa...

Sis-
Blir roliga/konstiga meningar med ditt rättstavningsprogram, kan man inte ta bort det?!
Kul att höra att det gatt bra pa loppisen idag!
Kramar

SIs sa...

Jo man kan ta bort det men det är när jag skriver från mobilen som det blir så och du vet min mobil just nu.... närmar mig slutet på smsen så snart så blir det ny mobbe!!!

Ja men det gick bra, spännande på många sätt... haha! Alvpuppan sov och skrek om vartannat men fick många blickar på sig.
Puss C